Budapest Napja | Együtt a város, ünnepli apraja-nagyja

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

A Budapest Kids bemutatja:

Budapest Napja | Együtt a város, ünnepli apraja-nagyja!

Időpont: 2017. november 19., vasárnap, 09:00-18:00

Helyszín: Bálna Budapest – 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

 

Rengeteg játékkal, még több zenével és ünnepi meglepetésekkel vár mindenkit Budapest születésnapján, Pest, Buda és Óbuda egyesítésének alkalmából a Fővárosi Önkormányzat és a BVA Budapesti Városarculati Nonprofit Kft., egy hamisítatlan, ingyenes családi napra, november 19-én, vasárnap napkeltétől napnyugtáig, a Bálnába. 

A színpadon egész nap egymást váltják a családok zenés kedvencei:
09:30
Huzella Péter
11:00
Szalóki Ági
12:15
Kovácsovics Fruzsina 
13:25
Nefelejcs Bábszínház
15:00 Farkasházi Réka és a Tintanyúl 
16:10 Kolompos Együttes 


Állandó programok és aktivitások az egész család számára:
Egészséges Budapest – Minden, ami gasztro!
Sportos Budapest – Bubizz és motorozz velünk!
Kreatív Budapest – Kreatív kézműves foglalkozások a Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériával és a Cellux Csoporttal.
Tiszta Budapest – Igazi kukásautó a helyszínen – az FKF jóvoltából
Művész Budapest – Mézeskalács készítés és megannyi meglepetés.
Csodás Budapest – Szeretlek Budapest! – közös játék… és még ennél is több izgalmas aktivitás, játék és kézművesség egy helyen!


Az “állomásokon” a játékok sikeres teljesítése után minden résztvevő egy hűtőmágnes darabot és egy Budapest lufit kap ajándékba. Aki a hat állomáson sikeresen teljesít, egy nagy színes Budapest sziluett hűtőmágnest állíthat össze magának. Ezen kívül állatkerti és Fővárosi Műjégpálya belépőket is nyerhetnek a szerencsések.

A koncertek és előadások mellett pedig, aki ügyes, az mindent visz! Észbontogató és izommozgató vetélkedők kicsiknek és nagyoknak, melyek során együtt versenyezhet a család egész nap. A próbatételeken szerepet kap az egészség, művészet, sport, gasztronómia és minden, amit Budapestről tudni illik, tudni érdemes, és szórakoztató megtudni. Állomásról állomásra haladva izgalmas betekintést nyerhetnek a vetélkedők a főváros működésébe is, majd a játékok sikeres teljesítését követően a kis hősök különböző, maguk által készített ajándékokat vihetnek haza.

Ezen felül kreatív kézműves foglalkozások sokasága ad lehetőséget apróknak és nagyobbaknak, hogy kiderüljön, ki miben a legügyesebb. Faragás, színezés, ragasztás, készülnek a bábok, maszkok, pecsétek, mézeskalácsok és az igazán bátrak bekukkanthatnak Budapest bűvös szekrényébe is. Ezen a napon, Budapest napján csak választani lesz nehéz a sok-sok érdekes program közül.

Házigazda: Acél Réka műsorvezető, a Budapest Kids weboldal vloggere.

Részletes program és bővebb információ: https://goo.gl/FGjEv4

A belépés és a programokon való részvétel ingyenes.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .