Benson Boone – Ghost Town

Folytatja hódító útját Benson Boone debütáló szerzeménye

A 19 éves előadó „Ghost Town” címmel jelentette meg első szerzeményét, amely valósággal letarolta a digitális platformokat.

A szerzemény egy érzelemgazdag, őszinte gondolatokból fogant, melankolikus pop felvétel – fantasztikus kezdet egy ígéretes új előadó számára.

A mondanivalót az énekes-dalszerző egyik barátjának toxikus kapcsolata ihlette: „A szerelem néha jobban fáj, mint segít. Van, hogy úgy tudod a legjobban megmutatni a másiknak, hogy törődsz vele, ha hagyod őt elmenni” – mondta Benson.

Filmvászonra illő módon derült fény az előadó tehetségére: először egy iskolai zenekarhoz csatlakozva jelentkezett a helyi tehetségkutatóba, ahol végül óriási sikert aratott és azonnal lenyűgözte a közönséget. Utána az Americal Idol-ba is elment, ahol a zsűri szintén odáig volt a végtelenül tehetséges srácért – ő azonban egy adott ponton nem folytatta a versenyt. „Akkor nem tudtam még, ki is akarok lenni előadóként, és nem akartam olyan embert mutatni, aki nem én vagyok” – árulta el.

Benson elsőjéhez videóklip is forgott, amely már 14 milliós nézettségnél jár, 2022-ben pedig további újdonságokkal készül.

Nézd meg a „Ghost Town”-t: https://www.youtube.com/watch?v=prYbXj3zPfs&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=77