A The Beatles karácsonyi slágerét gondolta újra a Spoon

A The Beatles karácsonyi slágerét gondolta újra a Spoon

The Beatles 1967-ben megjelent “Christmas Time (Is Here Again)” című dalát álmodta újra a Spoon. A track a Spotify Singles: Holiday Collection listájára készült, mely idén immár ötödszörre egy közel 4 órás playlistbe gyűjti a legnagyobb karácsonyi klasszikusok újraértelmezett verzióit. Az előadók sora igazán eklektikus, Julien Bakertől a Black Pumason át Miley Cyrusig mindenféle névvel találkozhatunk benne.

Spoon a maga felvételét Jim Eno Public HiFi stúdiójában rögzítette, Austinban. A frontember, Britt Daniel szerint a végeredmény igazi csapatmunka gyümölcse, mely során eltértek a próbáikon megszokott metódustól, és egy “viharos útra” tévedtek, ami végül elhozta számukra a karácsony szellemét. Az énekes-gitáros azt is elárulta, hogy ebben a dalukban hallhatjuk a legtöbb bandatagot vokálozni.

Hallgasd meg a “Christmas Time (Is Here Again)” című dalt ide kattintva »
2022. február 11-én érkezik a Spoon tizedik albuma, a “Lucifer on the Sofa“, ami saját elmondásuk szerint a zenekar eddigi legtisztábban rock’n’roll lemeze, mely egyszerre intenzív és intim. A vérpezsdítő energiákat a korong első beharangozója, a “The Hardest Cut” is masszívan szállítja. A lemez produceri munkálataiban a bandán kívül Mark Rankin (Adele, Queens of the Stone Age) is részt vett, de közreműködött az albumon Dave Fridmann és Justin Raisen is.