A “Catalonia” klipjével ünnepli Vance Joy új örömlemezét!

Törékeny, merengő, mégis életteli dalokat gyűjtött új ‘In Our Own Sweet Time’ című kiadványába a többszörös platinalemezes előadó/dalszerző. Vance Joy elmondása szerint ez eddigi legkreatívabb és egyben legszemélyesebb projektje, amit régi barátok, új emlékek és az a bizonyos örök múzsa: a szerelem inspirált.

Mindig is vonzott az időtlenség ötlete, vagy az a közös pillanat, ami kivezet minket a káoszból” – árulta el Joy az albumbeharangozókor. „Ha őrült a világ, visszavonulhatsz valahova. Mindig nehéz megtalálni a megfelelő címet egy albumhoz, de szerintem ez tökéletesen összefoglalja.”

A korongról már korábban négy számot fedett fel Vance„Missing Piece” röviddel a megjelenést követően hatalmas hallgatótábort vonzott, már 127 millió feletti streamet generálva csak a Spotify-on, épp, hogy egy hete debütáló „Every Side of You” című szerzemény is már felkerült a zeneszeretők radarjára.

A 12 számból álló gyűjtemény garantáltan azonnal flow-ba hoz dúdolásra késztető dallamaival, finom akkordjaival és Vance Joy melengető vokáljával.

Az ukulele békés harmóniájában és zengő fúvósokban gazdag negyedik  dal, a “Catalonia” pedig egy szerpentines utak és ringató gyümölcsfák hangulatos képiségével együtt érkezett – a videóklip kihagyhatatlan élményt nyújt, tekintsd meg itt: https://www.youtube.com/watch?v=fhtzBjwfak0&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=2