A Car Seat Headrest maszkos, gumikesztyűs mosogatóhimnusszal jelentkezett

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Új dallal ajándékozott meg minket a Car Seat Headrest, ráadásul a “Martin” című szerzeményhez készült klip nem is lehetne aktuálisabb.

A dalszöveges videó főszereplője a frontember, Will Toledo – egészen pontosan az ő csodabogár zenei alteregója, Trait. Napjainkban a vírushelyzet egyre több kézmosósláger születését segíti elő… Nos, az átmeneti “házi őrizet” idején minden bizonnyal hasonlóan jó szolgálatot fog tenni egy jó hangulatú mosogatós nóta is. Persze szigorúan gumikesztyűvel és maszkkal felszerelve.

Akárcsak az előző, fülbemászó “Can’t Cool Me Down”, úgy ez a dal is a május 1-jén érkező “Making A Door Less Open” c. album előfutára és egyben egy szárnyaló és fenséges óda az életigenlő popzene merítéséből. Will Toledo elmondása szerint “az egyik kedvenc száma, amit valaha írt”.

A közeledő lemez négy év és egy bandán belüli kollaboráció gyümölcse és a srácok első új anyaga a 2016-os “Teens of Denial” óta. Házon belüli együttműködésről pedig azért beszélhetünk, mert a Car Seat Headrest és a 1 Trait Danger nevezetű elektronikus mellékprojekt együtt készítette el. Utóbbit Toledo alternatív személyisége, Trait és a dobos, Andrew Katz alkotja. Így együtt új és ötletes ösvényeket vágtak a dalírás és felvétel folyamataiba, miközben nagy hangsúlyt kaptak a dalok egyedi energiái is. Nem csoda hát, hogy az eddigi legdinamikusabb és újítóbb Car Seat Headrest album megjelenését ígérik!

NÉZD MEG AZ ÚJ KLIPET »

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!