Csók Míkonoszon

Catherine Rider: Csók Míkonoszon

Izzy nem egészen így képzelte a vakációt. Ahelyett, hogy színpadon énekelve szórakoztatná egy tengeri üdülőhajó közönségét, homárnak beöltözve kell gyerekekre vigyáznia. Amikor exbarátját egy másik lánnyal együtt találja a közös kabinjukban, Izzy úgy dönt kiszellőzteti a fejét Míkonoszon, ahol a hajó rövid időre kiköt.

Zach Míkonoszon született, de Chicagóban nőtt fel, és csak ritkán látja görög rokonait. A nagyszülők hatalmas háza a haláluk után kiüresedett, de úgy tűnik, a család már eldöntötte, hogy mi lesz a sorsa, anélkül, hogy őt megkérdezték volna. Ez áthúzza Zach terveit, akinek szüksége lett volna pénzre vállalkozása elindításához.

Amikor a két fiatal útjai véletlenül keresztezik egymást Míkonoszon, mindketten úgy érzik, valami fontos történt az életükben. Pedig egyikük sem akart új kapcsolatba bonyolódni…

Tudtad?

A Catherine Rider írói álnév valójában a Stephanie Elliott és James Noble szerzőpárost jelenti. Stephanie Elliott New Yorkban dolgozik szerkesztőként. Férjével és kislányával Brooklynban élnek. Imádja Londont, ahol mindenki annyira mérhetetlenül udvarias. James Noble szerkesztő. Különböző álnevek alatt már több regénye jelent meg. Vérbeli londoniként egy londoni kiadóban dolgozik. Ettől függetlenül rengeteg időt tölt azon merengve, hogy vajon milyen is lenne New Yorkban élni.

Fordította: Balássy Fanni
Oldalszám: 272 oldal
Megjelenés: 2022. május 16.
Kötés: Kartonált
ISBN: 9789635841509
Méret: 135 mm x 215 mm
Ár: 3490 Ft