Apavadászat

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Ed Helms és Owen Wilson örökké vitázó, tűz és víz testvérpárt alakít új vígjátékában, az Apavadászat-ban (Father Figures, hazai bemutató: 2018. január 4.), amelyben nemcsak egymással kell megküzdeniük, hanem azzal a problémával is, hogy sem az anyjuk, és így ők sem tudják, ki az apjuk. Úgyhogy megpróbálnak találni egyet.

A hosszú útjuk során folyamatosan egymást piszkáló testvérek témakörében szerencsére minden közreműködőnek volt tapasztalata: Ed Helms-nek van bátyja, Owen Wilson-nak két fiútestvére is van, a rendező Lawrence Sher pedig egyenesen egy ikerpár egyik tagja.

– Mindannyiunknak bőven volt miről panaszkodnia – mondta erről újságíróknak Helms. – A kisebbet mindig elnyomják a bátyjai, a bátyoknak örök sérelem az érkező kistesó: mindenkiben volt tüske, és volt rengeteg vicces családi sztori, amit elmesélhettünk egymásnak. De én még a forgatás előtt megesküdtem az anyámnak, hogy bátran eljöhet majd a premierre, egyetlen szennyes vagy cikis családi titkot sem viszek bele a filmbe. Ami a vásznon van, az mind csak játékos kitaláció. Legalábbis részemről.

IC Press

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .