Cirkusz az egész világ! Megérkezett a The Greatest Showman filmzene

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

 

2017 legnagyszabásúbb, egyben Golden Globe-díjas musical-e már meghódította a mozikat, a filmzenének köszönhetően pedig mostantól bármikor újraélhetjük a ’The Greatest Showman’ lélegzetelállító / könnyfakasztó / mosolyra bíró pillanatait.

A ‘The Greatest Showman főszereplői Hugh Jackman, Zac Efron, Zendaya és Michelle Williams, akik nem csak színészi tehetségüket, hanem tánctudásukat és remek hangjukat is megvillogtatják a zenés filmben.

A 11 eredeti számot tartalmazó ‘The Greatest Showman lemez a 2018-as Golden Globe-on elnyerte a legjobb eredeti filmzene díját „This Is Me” című számának köszönhetően. Az album szerzője  Benji Pasek és Justin Paul, akik többek között a ‘La La Land’  Oscar-díjas zenéjében is közreműködtek.

A 2017. december 8-án megjelent album szórakoztató, megható, könnyen megjegyezhető dalokat kínál a hallgatóknak, amelyek hallatán mi is elhisszük, hogy minden álmunk valóra válhat. Váljanak hát!

Hazai forgalmazó: Magneoton / Warner Music

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .