Charlie Puth – Light Switch

Charlie Puth hosszabb hallgatás után vadonatúj szóló track-kel tért vissza

Addiktív vokálok, lüktető modern pop beatek és egy azonnal magával ragadó flow: így lehet összegezni az amerikai szupersztár rádióbarát újdonságát.

A felvétel különlegessége, hogy a rajongók hónapokon keresztül betekintést nyerhettek az alkotási folyamatokba, ugyanis az előadó TikTok oldalán osztott meg tartalmakat a kiadvány előkészületeiről.

„Hatalmas élmény volt megmutatni az alkotási folyamatokat a követőimmel! Az online bevonódásukkal olyan érzés volt, mintha együtt írtuk volna a számot” – mesélte Charlie.

„A „Light Switch” egyben a ’Puth’ közelgő stúdióalbumának első előfutára is, bevallása szerint az eddigi legszemélyesebb lemeze. „Soha nem volt lehetőségem olyan zenét kiadni, ami teljesen én vagyok – ezen a korongon most minden egyes darab az én személyiségem részeit mutatja majd be” – mondta el a Vogue műsorában.

négyszeres Grammy-jelölt énekes-dalszerző-producer 2015-ben robbant be a köztudatba Wiz Khalifával közös „See You Again” című slágerével, és fenekestül felforgatta a zenei szcénát. A Spotify-on eddig többmilliárd streamet generált, a nézők pedig YouTube-on is szétszedik: „Attention” című megahitje már meghaladta az egy milliárd megtekintést, míg a „We Don’t Talk Anymore” című dalának videóklipjét már több mint két és fél milliárdan látták.

Humoros videóklippel együtt érkezett a „Light Switch”, amiben Charlie megpróbálja meghódítani választottja szívét. Vajon sikerül neki?

Nézzétek meg itt a klipet: https://www.youtube.com/watch?v=WFsAon_TWPQ&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=2