Charli XCX kiadta a „Club classics” és a „B2b” című két új dalát

A Charli XCX avant-pop és elektronikai szupersztár a művészetek ikonikus alakjává vált, és az elmúlt évtizedben segített kibővíteni a populáris zene világát azáltal, hogy művészi eredményeivel zökkenőmentesen átjárta az underground és a mainstream világot. Úttörő pályafutása során a többkötőjeles kreatív kritikai elismerést vívott ki innovatív stílusával és vállalkozói szellemével, és látta, hogy előremutató megközelítése eközben átformálja a popkultúrát.

Június 7-én, pénteken jelenik meg a ‘BRAT’, Charli hatodik stúdióalbuma, ennek része az a két szám, amelyet csokorban dobott ki április első hétvégéjére – nem véletlen hiszen címükből kiindulva is mindkettőn uralkodik a pénteki bulihangulat. A ‘Von dutch’, a lemez bravúros és szintetizátoros első íze februárban érkezett meg, borzasztóan ígéretesnek tűnik eddig, amit hoz vele a brit énekesnő.

Új albuma mellett Charli több filmes és tévés projekten is dolgozott, miután tavaly a Barbie-filmzene, a Speed Drive kitörő sikert aratott. Társvezető az A24-es „Mother Mary” film zenéjének producere Jack Antonoff mellett, valamint eredeti zenét készít Benito Skinner „Overcompensating” című sorozatához a Prime Video-on. Ezen kívül Charli a „Halál arcai” című 1978-as kultikus horrorfilm Daniel Goldhaber remake-jének főszereplője lesz.

MEGNLÉZEM