A Cat phones bejelentette legújabb készüléket, az S31 okostelefont

Strapabírásra tervezve

A Cat phones bejelentette legújabb készülékét, a Cat S31-et. A masszív, ellenálló okostelefon kijelzője közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel, vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.

A Cat S31 okostelefonra szélsőséges körülmények közt is lehet számítani. Erőteljes 4000 mAh-es akkumulátorral bír, IP68 szabvány szerint víz-és porálló, ellenáll az akár 1,8 m-es leejtésnek, valamint megfelel az MIL SPEG 810G katonai szabványnak.

A Cat S31 a márkára és a készülék elődjére is jellemző tulajdonságokat viszi tovább. A megszokott strapabírás és kialakítás mellé viszont nagyobb akkumulátorteljesítmény, jobb kamera, nagyobb memória és gyorsabb processzor társul, így még sokoldalúbb és élvezetesebb használatot biztosít.“ – mondta el Peter Stephens, a Bullitt Group vezérigazgatója, a Caterpillar mobilrészlegének nemzetközi partnere.

A Cat S31 1,2 m-es mélységig akár 35 percig vízálló, valamint bírja a nagyobb hőmérsékletingadozást is. A látványos, 4,7 hüvelykes HD kijelzőt Corning® Gorilla® Glass 3 védi a karcolásokkal szemben, sőt közvetlen napsütésben is jól látható, és vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.

Főbb jellemzők

 • Nagy teljesítményű akkumulátor (4000mAh)

 • Víz-és porálló (IP68), 1,8 m-ig ütésálló, MIL SPEC 810G, Gorilla® Glass 3 védelem

 • Vízálló okostelefon – 1,2 méterig, akár 35 percen keresztül

 • 4,7 hüvelykes 720 p HD kijelző, mely vizes kézzel vagy akár kesztyűn keresztül is érzékeli az érintést.
 • Android™ Nougat
 • 2GB RAM, 160GB ROM, bővíthető tárhely (microSD™)

 • Qualcomm négymagos 1.3GHz Snapdragon processzor
 • 8 MP-es hátlapi kamera, 2 MP-es előlapi kamera

 • LTE Cat 4, VoLTE, VoWiFi

 • Strapabíró, kényelmes kialakítás

 • Programozható oldalsó gombok, például Push to Talk (PTT), SOS (Lone worker app), zseblámpa, vagy kamera funkcióval

 • Válogatott alkalmazások

A Cat S31 okostelefon Magyarországon 2017 októberétől érhető el.

A Cat készülékekről és kiegészítőkről:

A Cat márka kezdetektől fogva a megbízhatóságra, az ellenállóképességre és a minőségre helyezi a hangsúlyt. Ezek a tulajdonságok a Cat mobiltelefonokra is jellemzőek. A készülékeket és kiegészítőket a Bullitt Mobile Ltd. gyártja. Termékeik a legmodernebb technológiát alkalmazzák, hogy számos felhasználásra nyújtsanak megoldást. További információ: www.catphones.com

A Bullit Groupról

A Bullit Group a világ vezető márkáit támogatja abban, hogy beléphessenek a szórakoztató elektronikai cikkek gyorsan növekvő piacára, miközben széleskörű ismertséget és hosszú távú bevételi forrást alapoz meg számukra.

Hat évvel ezelőtti megalakulása óta a Bullit Goup több mint 60 országban tervezett, gyártott és forgalmazott mobiltelefonokat, audiotermékeket, és egyéb, internethez kapcsolódó eszközöket. A Bullitt Group központja Readingben, Angliában található, és a legfőbb piacokon közvetlen jelenléttel rendelkezik, úgy, mint Tajvan, Kína és Amerikai Egyesült Államok. www.bullit-group.com