Bulizd át az évet

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Posztteszt

 

  • Az új nagy teljesítményű otthoni hangrendszerek erőteljes hangzása a parti helyiség minden pontjáról tisztán hallható

  • 360 fokos LIVE SOUND hangzás és 360 fokos parti fények a felejthetetlen élményért

  • Válaszd a legújabb TAIKO módot, és légy te a DJ

  • Hívd ki barátaidat és bulizz egész évben, hogy elnyerhesd a „Parti király” címet

A Sony idén január elején bemutatta négy legújabb nagy teljesítményű otthoni hangrendszerét, amelyek 2018-ban sem hiányozhatnak a legjobb bulikból. Az egy elemből álló MHC-V81D, MHC-V71D és MHC-V41D hangrendszerek mellett elérhető a három elemből álló MHC-M60D is, amelyek egytől-egyig erőteljes hangzással töltik meg a parti helyiséget.

Egy elemből álló kialakítás

Az egy elemből álló High Power Home audio rendszerek az integrált szórthang-generátor1 funkciónak köszönhetően magas- és tiszta hangzást biztosítanak, szétterjedő hangjuknak köszönhetően a zene a parti helyiség bármely pontjából tisztán hallható. A V71D és a V81D hangrendszerek kiváló hangminőségét a Sony új fejlesztésű LIVE SOUND funkciója növeli, amely az utóbbi terméknél 360 fokos beállítás mellett is elérhető. Kapcsold be a 360 fokban villogó klubstílusú parti fényeket, amelyek bevilágítják a teljes helyiséget, és máris adott a buli hangulat. A beépített mozdulatvezérléssel a hangrendszer minden fontos funkcióját könnyedén irányíthatod, így te lehetsz az este legjobb DJ-je.

A tradicionális japán hangszerről elnevezett TAIKO mód2 bekapcsolásával úgy használhatod High Power Audio rendszered, akár egy dobot. Válassz dobminták ezrei közül és csupán pár érintéssel átalakíthatod kedvenc zeneszámaid vagy a mozdulatvezérlés közben csúsztasd oldalirányban a termék felett a tenyered és válogass kedvedre a beépített virtuális hangszerminták közül. Élénkítsd fel az este hangulatát a TAIKO mód alatt elérhető ritmusjátékkal, amelyben barátaiddal közösen kell ütemre megérintened a hangrendszer paneljét.

Lenyűgöző szórakozás

A V81D, V71D és a V41D interaktív funkciói összehozzák az embereket. A „Parti király” funkcióval kiposztolhatod az esti buli részleteit közösségi média felületeidre, valamint a Sony hivatalos Fiestable applikációjával könnyedén bemutathatod barátaidnak mi mindent tud a legújabb otthoni hangrendszered.

Bulizd fel magad a ranglétra első helyére és szerezd meg a partikirály címet! Minél többet partizol, annál több pontot szerezhetsz, amelyekért cserébe speciális hangszermintákat tölthetsz le.

A Wireless Party Chain funkció segítségével akár 50 egymással kompatibilis rendszert is párosíthatsz. A hangszórókhoz számos okoseszköz csatlakoztatható, így bárki átveheti a DJ szerepét és elindíthatja kedvenc lejátszási listáját.

Páratlan hangminőség a három elemből álló M60D-ből

A Sony bemutatta az új M60D hangrendszert is, amely az előző termékekkel ellentétben három elemből áll. Nagy teljesítményű erősítőjével az M60D lenyűgöző hangnyomásra képes, így garantáltan felpezsdíti a buli hangulatot. A kiváló hangzás mellett a hangszórók és a főegység fényei is teljes egészében bevilágítják a parti helyiséget.

Az M60D szinte bármilyen formátumot támogat, így CD-ről, DVD-ről, USB-ről és Bluetooth-ról is hallgathatod kedvenc zenéidet, de mikrofont, elektromos gitárt vagy akár egy külső kijelzőt is csatlakoztathatsz a HDMI OUT (ARC) segítségével.

Az MHC-V41D, MHC-V71D, MHC-V81D és az MHC-M60D High Power Audio rendszerek elérhetők 2018 áprilisától.

1 A Spread Sound Generator csak a V71D és a V81D modellek esetén elérhető.

2 A TAIKO mód csak a V71D és a V81D modellek esetén elérhető.

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .