Botox partit rendeznek BudapestenElsőre meghökkentőnek tűnő eseményt jelentett be egy budapesti luxusklinika: botox partit rendeznek. Dr. Kárász Tamás vezető plasztikai sebész és szépségszakemberek szokatlanul oldott hangulatban, kellemes zenével, pezsgővel várják az érdeklődőket. A női és férfi vendégek azonban nem csak lazíthatnak és koccinthatnak, hanem akár egy-egy egyszerűbb kezelést is igénybe vehetnek az Andrássy úti botox partin.A botox az egyik legismertebb és leghatásosabb ránctalanító eljárás. Ezzel a kezeléssel elsősorban főleg a mimikai és mélyebb ráncokat lehet halványítani, javítani, ugyanakkor a botox kezelés nem egy végleges megoldás. Mivel a bőr egy élő szövet, az öregedést nem lehet megállítani, az orvosok, a szépészeti beavatkozásokkal csupán lassítani tudják. A botox kezelést általánosan félévente ismételni javasolt.

Oldott hangulatban a szépségért

Budapest szívében, az Andrássy úton működő Ma Belle Klinika az egészségmegőrzés és szépészeti kezelések népszerűsítésére gondolva egy exkluzív programsorozat keretében, botox party-val várja azokat a pácienseket, akiknek az egészsége ugyanolyan fontos, mint a külső megjelenése.

„Szépség, ragyogás, önbizalom! Fiatalos tekintet, fiatalos lelkület! Mindezt egészségbe csomagolva. Az egészséges megjelenés ma már elengedhetetlen része az egészséges fizikai állapotunk, a testi, szellemi egészségünk. Egészségesen szépen, harmóniában önmagunkkal, talán ez az egyik legfontosabb összetevője a boldog életnek” – mondja Tusák Tímea, a klinika vezetője, aki tudja, hogy elsőre meghökkentőnek tűnhet a botox party ötlete, azonban az oldott hangulatú est szerinte nagy előrelépést jelenthet a szegmens népszerűsítésében.

Pezsgőzés és botoxolás

Az extrém eseményt rendező klinika 2020. februárjában nyitotta meg egészségközpontját, ahol járóbeteg szakellátással, foglakozás-egészségügyi ellátással, valamint plasztikai sebészettel is foglalkoznak. Az est során a fehér köpenyt elfelejtve, Dr. Kárász Tamás vezető plasztikai sebész gondoskodik a vendégek szépségéről, miközben a Ma Belle Klinika csapata exkluzív programokkal, welkcome ételekkel, italokat, zenével kedveskednek a szépülni vágyó vendégeknek.

“Kávé és pezsgő kostoló, Mérő Péter divattervező bemutatója, Lukács ékszer bemutatója és kellemes zene kíséretében vehetnek igénybe a vendégek botox kezelést a teljes műsor alatt” – árulta el a klinikavezető.

„A Ma Belle Klinikán többéves szakmai háttérrel rendelkező szakorvosaink, a kor legmodernebb orvosi eszközeivel, maximális empátiával állnak rendelkezésre egy időben, egy helyen, minden korosztály részére. Mivel napjainkban mind az egészség megőrzése, mind a botox kezelés iránt egyre nagyobb érdeklődés mutatkozik, így az egészséget összekötöttük a szépséggel, egy kellemes program keretében: aki február 5-én botox kezelésre érkezik egy kedvezményes ajándékutalványt is vásárolhat, amit szűrésekre, állapotfelmérésére, vitamininfúziókra, szakorvosi konzultációra lehet felhasználni” – nyilatkozta Tusák Tímea.

Botox, már a férfiaknak is

Ha valaki azt gondolta, hogy a botox csak a nők kiváltsága, az nagyot téved. Az elmúlt 20 évben gyakorlatilag megháromszorozódott azoknak a férfiaknak a száma, akik szépészeti beavatkozás miatt keresték fel a plasztikai sebészeket. A kockahas plasztika mellett a hajbeültetés és természetesen a botox kezelés a legnépszerűbb.

„A funkcionális orvoslás elveit követve páciens központú szemléletünkkel az egész embert nézzük globálisan. Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet az egészség megőrzésének fontosságára, valamint a prevencióra. Tudatosítva ezzel, hogy az egészség nem más, mint a testi-lelki-szellemi egység harmonikus együttműködése” – árulta el hitvallásukról a klinika vezetője.