Beszélj, mosolyogj, emeld fel a kezed!

(És tedd mindezt szívből!)

Ingyenes szívállapot-felmérés a „Szívünk Napja” rendezvényen a piacon jelenleg legnagyobb tudással rendelkező EKG értékelő okoseszközzel: a Sanatmetal szívdiagnosztikai újdonsága képes előre jelezni a stroke, ritmuszavar és hirtelen szívhalál kockázatát!

Kiket ismerhetsz, akik WIWE-olnak?

Hazánkban a szív- és érrendszeri betegségek több halálesetért felelősek, mint valamennyi egyéb betegség, baleset és halálok együttvéve, viszont 4-ből 3 haláleset megelőzhető lenne rendszeres szűréssel, egészséges életmóddal. A Sanatmetal örömmel fogadta el a meghívást a „Szívünk Napja” rendezvényre, hiszen szívdiagnosztikai innovációjának – a WIWE Mobil EKG-nak – a filozófiája tökéletesen összecseng a kezdeményezés két legfontosabb üzenetével: a megelőzés alapja a rendszeres szűrés és az életmódváltás. Ennek keretében szeptember 24-én a Millenárisban ingyenes szívállapot felmérésen és szűréseken vehetnek részt a kedves látogatók.

A WIWE a Sanatmetal Kft. új diagnosztikai ágazatának első innovációja és fejlesztése során a jelenleg zajló 4. ipari forradalom követelményeit vették figyelembe a tervezők. A végeredmény: a piacon a jelenleg elérhető legnagyobb tudású mobil kardiológiai eszköz, melyet mind orvosi, mind lakossági szinten egyre szélesebb körben használnak.

“Mi voltunk az elsők, akik szívbeteg és egészséges pácienseken is kipróbáltuk a WIWE-ot. Olyan algoritmus van benne, amely további orvosi vizsgálat nélkül legalább a gyanúra felhívja a figyelmet” – összegzi tapasztalatait Prof. Merkely Béla, a Városmajori Szív – és Érgyógyászati Klinika Igazgatója.

A WIWE lakossági felhasználás során is számos egyedülálló előnyt kínál:

A WIWE mindössze 40 gramm, elfér egy ridikülben, vagy tárcában, így mindig kéznél van.” – meséli Oszvald Marika.

Rendszeres kontrollra is használhatjuk magunk, vagy szeretteink megnyugtatására, de ha esetleg rosszul érezzük magunkat, azonnal készíthetünk vele egy EKG-t bárhol, bármikor, melyet orvosunknak elküldhetünk emailben. Ebből felállítható a diagnózis az egyébként nehezen dokumentálható tünetekről, mindemellett az eszköz használata pofonegyszerű.

A WIWE használata olyan egyszerű, mint az 1×1. Az extra ütéseket nagyon nehéz elkapni, mert sokszor nem akkor jelentkeznek, amikor a dokinál vagyunk. A WIWE-val ez könnyen megoldható!” – nyilatkozta Majka, aki évek óta ritmuszavarral küzd.

A mérési eredmények automatikusan egészség-naplót képeznek, a készülék több felhasználó eredményeit is kezeli, az eredmények kiértékelése pedig teljesen ingyenes, így a WIWE személyes EKG-t és mobil kardiológiát ajánl az egész családnak. Segítségével kiszűrhető a ritmuszavar, stroke, hirtelen szívhalál és oxigénhiány kockázata!

Ez a kis eszköz 1 perc EKG-t készít és kimutatja, ha valami gond van a szívemmel! Ez számomra, mint élsportoló, nagyon fontos!” – nyilatkozta Erdei Zsolt, ökölvívó világbajnok.

A kiértékelés mellett a WIWE a megelőzésre is ösztönöz tippekkel. Beépített lépésszámlálója, testtömeg indexe és az applikációban rendszeresen olvasható jó tanácsok azt a célt szolgálják, hogy tudatosabbak lehessünk az életvitelünk és szívünk egészsége között fennálló kapcsolatról – így szívünket kontrollálva tervezhetjük életünket, jövőnket!

A Sanatmetal Kft. tervezi a további szívegészségügyi és életmód-rendezvényeken való megjelenést és aktív szerepet vállal abban, hogy felhívja a figyelmet a megelőzés és az életmódváltás fontosságára.

WIWE – “Ha tudunk róla, változtathatunk rajta!”