Bemutatkoztak a Samsung legújabb konyhai berendezései

Az új készülékek, köztük az új Dual Cook Flex™ sütő, a világ egyik legelismertebb konyhatechnológiai kiállításán debütáltak

A Samsung Electronics történetében először idén vett részt a EuroCucina kiállításon, amelyet kétévente rendeznek meg Milánóban. A vásáron olyan termékeket mutatott be, amelyek valódi változást hoznak a felhasználók életébe, ezzel emelve a márka imázsát és hírnevét a vásárlók körében.

Új Dual Cook Flex™ – a vásárlók igényei szerint fejlesztve

A EuroCucina alkalmával a Samsung bemutatta a beépített termékeket felsorakoztató portfolióját, amely olyan konyhai megoldásokat foglal magában, mint az új Dual Cook Flex™ okossütő. A Dual Cook technológiának köszönhetően a Dual Cook Flex™ sütővel egyszerre akár több fogást is készíthetünk, mivel a sütő két külön sütőtérré alakítható. Az alsó és felső sütőtérben párhuzamosan süthetünk más-más hőmérsékleten és sütési idővel különféle ételeket, így biztosítva, hogy minden fogás a lehető legfinomabb legyen. A Dual Cook technológia azt is megakadályozza, hogy a két sütőtérben szagok összekeveredjenek. A felső sütőtér akár önmagában is használható, a Dual Cook megoldással így az előmelegítés és a sütés is energiatakarékos. 1

A különleges Flexible Door megoldás pedig azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználók anélkül férjenek hozzá a felső sütőtérhez, hogy az alsó sütőtérből a hő elszökjön, így annak teljesítménye változatlan marad. A sütőteret kettéosztó felületet eltávolítva a felső és alsó sütőteret akár egyben is használhatjuk nagyobb ételek készítésekor.

A Dual Cook Flex™ okosfunkcióival új élményt jelent az ételek elkészítése. A felhasználók a SmartThings alkalmazás segítségével kényelmesen, távolról előmelegíthetik a sütőt, valamint felügyelhetik és irányíthatják annak beállításait. A Cooking Guide funkció pedig a készülő étel hozzávalóinak és típusának megfelelően ad hasznos tanácsokat a legmegfelelőbb sütési módra, a javasolt hőfokra és a sütés idejére vonatkozóan.

Okosabb élet a mesterséges intelligenciának / a dolgok internetének (AI/IoT) köszönhetően

A Samsung a EuroCucina kiállításon mutatta be, az összekapcsolható, IoT-képes eszközök miként képesek tökéletes összhangban működni.

Innovatív technológia és kifinomult dizájn a konyhában

Az EuroCucina kiállításon a látogatóknak lehetősége nyílt megismerni és kipróbálni a vállalat egyedi konyhatechnológiai berendezéseit. A Samsung WaterWall™ mosogatógépe tökéletesen megtisztítja az edények minden zugát, míg a Virtual Flame™ indukciós főzőlap a könnyebb szabályozhatóság érdekében láng alakú ikonokkal jelzi az aktuális hőmérsékletet. A termékek hazánkban várhatóan az idei év második felétől lesznek elérhetők. A Samsung RS8000 SBS hűtőre is jellemző Twin Cooling Plus™ technológia működését egy átlátszó kijelzőn át tanulmányozhatták a látogatók, így szemtanúi lehettek, ahogy a rendszer egymástól függetlenül szabályozza a hűtőszekrényt és a fagyasztót.

A fekete rozsdamentes acélból készült beépített berendezések és a Dacor’s Modernits kollekció mellett a Samsung olyan prémium formatervezési megoldásait is bemutatta, mint a lapos, minimalista dizájn, amely tökéletes összehangba állítja a portfólió termékeit, és maximalizálja a berendezések funkcionalitását.

1 Az energiafogyasztás akár 20%-ra csökkenhet. Az előmelegítés 4 percet vesz igénybe a felső sütőtérben végzett, IEC-60350 protokoll (sütemények, 155 légkeverés, összehasonlítva a teljes tér használatával) alapján végzett tesztek szerint. Az eredmények a sütő tartalmának típusától, felhasználásától és egyéb tényezőktől függően változhatnak.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .