Bemutatkozott a Senkise

Osztatlan sikert könyvelhet a hétfő este debütáló Senkise. A duó eredetileg az Akvárium kishall színpadán állt volna először a közönség elé, ám a szervezők külön kérésére a koncertet áthelyezték a kétszeres befogadóképességű nagyhallba. A trap zene magyar küldöttjeit közel teltházas őrjöngés fogadta a klubban.

A ByeAlex néven is tevékenykedő Márta Alex és Schmidt Gergő, azaz Tembo duója 2016 óta kavarja fel a magyar zeneipar állóvízét. Az innovatív produkció óriási megosztottságot ért el a hallgatóság körében a sajátos témaválasztás és kifejezésmód miatt. Tény azonban, hogy közel ezer fő előtt dübörögtették a közbeszéddé vált dalokat április 30-án, a közönség pedig úgy énekelte egy emberként az alig két éve alakult formáció repertoárját, mintha azok ezer éve ismert slágerek lennének.

Felcsendült legelső számuk, az ”Erdő”, amit olyan dalok követtek, mint az ”Egy nem elég!”, a ”Sose”a “Nemveszemfel”, és ”Popcorn, vodka, sprite, amelynél a tehetséges Marge s színpadra lépett. Az est talán legjobban várt dala a Hiro közreműködésével készültKorsKorsKors volt. A videóklip két hét alatt több mint másfél milliós nézettséget generált a YouTube platformján. Alexék megadták a módját az első színpadi megjelenésüknek: zenekarral, egyedi vizuállal, valamint kissé abszurd ruhakölteményekkel fokozták az amúgy is csúcspontonlévő hangulatot.

A Senkise első koncertje után azt jósoljuk, hogy a banda az elkövetkező évek egyik legfelkapottabb, legszeretettebb formációja lesz a klubok és fesztiválok színpadjain. Aki nem hiszi, járjon utána!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .