Bemutatkoznak az új, gyors teljesítményű és prémium megjelenítési képességekkel rendelkező Alienware gamer monitorok

A Dell Technologies két új monitort mutatott be: az Alienware 25 (AW2523HF) és az Alienware 27 gamer monitort (AW2723DF). Ezek a szépséget és praktikumot ötvöző, indusztriális formavilágú gamer monitorok a piac leggyorsabbjai közé tartoznak, és gondoskodnak a kiváló megjelenítésről és a zökkenőmentes játékélményről. Ezek az első olyan monitorok a Dell kínálatában, amelyek visszahajtható headset-akasztóval rendelkeznek, így rendezettebb maradhat a játékhoz kialakított tér.

Alienware 25 gamer monitor

A profi játékosok visszajelzései alapján tervezett monitor az e-sporthoz optimalizált, így azoknak is megfelel, akik versenyszerűen játszanak. A megújult Legend 2.0 dizájn hatszögletű alapot kapott, ami kisebb helyet foglal az asztalon. Így a játékosok bárhová elhelyezhetik a billentyűzetet, és szabadon mozgathatják az egeret. A headsetet pedig az új, beépített és visszahajtható headset-akasztóra is feltehetik, hogy az asztaluk rendezett maradjon.

A 360 Hz-es változó frissítési gyakoriság és a 0,5 ms-es* GtG válaszidő garantálja, hogy minden mozgás sima és gördülékeny legyen a gyors IPS technológiájú FHD-kijelzőn.

Az AMD FreeSync™ Premium technológiának és a VESA® AdaptiveSync minősítésnek köszönhetően még az akciódús jelenetek közben is akadásoktól és szaggatástól mentes lesz a játék, és kristálytiszta a grafika.

Az Alienware 27 gamer monitor

Az új gamer monitor a prémium teljesítményt és a funkcionális kialakítást ötvözi.

A 280 Hz-es túlhajtott/240 Hz-es natív változó frissítési gyakoriság és az 1 ms-es GtG válaszidő garantálja az akadásmentes játékot. A gyors IPS technológiájú, 27 hüvelykes QHD-kijelző támogatja az AMD FreeSyncTM Premium Pro technológiát, továbbá NVIDIA® G-Sync® és VESA® AdaptiveSync minősítéssel rendelkezik, ezáltal gondoskodik a képek szaggatásmentes, kristálytiszta megjelenítéséről.

A széles látószögű InfinityEdge kijelző az IPS Nano Color technológiának köszönhetően dinamikus, ragyogó színélményt kínál, és 95%-os DCI-P3 színlefedettséggel és VESA DisplayHDR™ 600 minősítéssel garantálja a magával ragadó játékélményt. Azok a játékosok, akik tartalmakat is szoktak készíteni, az Alkotói móddal választhatnak a DCI-P3 (natív) és az sRGB színterek között, és a gammaszinteken is módosíthatnak.

Az ikonikus Legend 2.0 dizájnú monitor Lunar Light színárnyalatot és AlienFX világítást kínál, továbbá 360 fokos szellőzéssel, továbbfejlesztett kábelvezetéssel és rugalmasan állítható állvánnyal rendelkezik. Beépített headset-akasztó is elérhető hozzá.