Az Y generáció kedvence

Az Y generáció kedvence: eladási rekordok, díjak és kimagasló vásárlói elégedettség

A Honor, a fiatal generáció innovatív és trendszetter okostelefon márkája, amely elsősorban az Y generációt célozza meg, kiváló teljesítménnyel zárta a 2017-es évet és ugyancsak remekelt már 2018 elején. A márka rekordszintű eladást ért el Kínában, de már Finnországban és Oroszországban is a harmadik helyen áll a piacon. A Honor 7X-ből 40 milliót értékesítettek, a Honor View 10 pedig a 2018-as CES-en számos publikációtól megkapta a “CES legjobbja” díjat, miután rendkívüli eladási számokat ért el már megjelenése első heteiben. Mára a Honor komoly, folyamatosan fejlődő piaci szereplővé vált. Az új Honor okostelefonok, a “zászlóshajó-gyilkosnak” becézett Honor 9 Lite, valamint a díjnyertes Honor View 10 várhatóan idén érkeznek Magyarországra is.

A Sino Market Research felmérése szerint Kínában 2017 január-november között a Honor vezette az okostelefonok online piacát, az eladások és a bevételek tekintetében egyaránt. 2017 decemberében pedig a Honor 7X 40 millió egységet értékesített világszerte. A legjelentősebb egynapos online akcióban, a kínai “szinglik napján” a Honor 600 millió USA dolláros eladási rekordot állított be, míg a Black Friday akcióknak köszönhetően Európában és az Egyesült Államokban három számjegyű növekedést ért el. A Honor a sikeres üzleti modellt most Kínáról a globális piac felé irányítja. “Célunk, hogy a márka 2020-ig bekerüljön a top 5 okostelefon közé, miközben tökéletesítjük a felhasználói élményt a legmodernebb technológiát nyújtva a vásárlóinknak. Továbbra is befektetünk a kutatásba és a fejlesztésbe, szorosan együttműködünk a célközönségünkkel, hogy olyan minőségi termékeket kínáljunk, amely a legjobban kielégíti a fiatal generációk igényét.” – mondta George Zhao, a Honor elnöke.

A “gyilkos” Honor 9 Lite hamarosan, már februárban elérhető lesz Magyarországon, méghozzá 250 euró alatti áron. A Honor 9 Lite korszerűsített quad-kamerája meghatározó lesz az Y generáció számára a szelfik készítésében. A quad-kamerával (egy-egy 13+2 MP-es kamera elöl és hátul) és 83,2%-os Honor FullView kijelzővel ellátott telefonra Android 8.0 Oreo van telepítve, a frissített EMUI 8.0 felhasználói felülettel. Az új okostelefon stílusos külsejével és vonzó árával, kevesebb mint 250 euróért lehetővé teszi az új generáció számára, hogy fotóikon még előnyösebb képet mutassanak magukról és életüket szélesebb perspektívában ábrázolják.

A Honor a mesterséges intelligenciában, tehát AI-képes telefonokban látja a jövőt. A cég a Honor Magic bemutatása óta kutatja az AI lehetőségeit, és azt vizsgálja, hogy a mesterséges intelligencia miként változtathatja meg az emberek életét. A technológia megértheti a felhasználó viselkedését, tanácsot ad és automatikusan az igényekhez igazítja a beállításokat az optimális felhasználói élmény elérése érdekében.

A legújabb Honor AI telefon, a Honor View 10 tarolt a CES 2018-on, a világ legnagyobb technológiai seregszemléjén. Ez az készülék azoknak szól, akik le sem teszik az okostelefonjukat, a hardcore gamereknek és a digitális bennszülötteknek lett kifejlesztve, akik kiváló teljesítményt, gazdag funkcionalitást, stílusos külsőt, valamint szórakoztató és kreatív megoldásokat szeretnének. Az inspiráló AI alkalmazások, a kivételes kamera, a fejlett akkumulátor-technológia és megfizethetőség: a Honor 10 kiemelkedő értéket képvisel mindazoknak a felhasználóknak, akiknek egyetlen más, piacon lévő termék sem tudja kielégíteni az igényüket.

A Honor View 10 a világ legnagyobb elektronikai vásárán “Best of CES 2018” díjak sorozatát kapta a legbefolyásosabb Android-szakértőktől, a média képviselőitől és az influencerektől egyaránt 1. A Honor View értékesítését 2018 január 8-án kezdték meg a világ számos pontján, többek között Nyugat-Európában (az Egyesült Királyságban, Olaszországban és Spanyolországban), Indiában és Malajziában. A visszajelzések kiválóak voltak: a nyugat-európai vásárlók az Amazon.com értékelésében 4+ csillaggal jutalmazták a Honor View 10-et (a francia felhasználók 5 csillagot is adtak).

A nagy bejelentések körét bővítette a Honor7X piros színű készüléke is új arcfelismerő és kioldó funkcióval.

1 A díjak a következő linkeken találhatóak meg: Android Authority’s, Android Central’s, Gadgetmatch’s, Gear Diary’s, Pocket-lint’s