Az XPG bemutatja a világ első 4D gaming egerét és az új Mera Edition gaming eszközöket a berlini IFA 2019 kiállításon

Az XPG – XTREME PERFORMANCE GEAR, a nagy teljesítményű gamer termékek gyártója, a professzionális e-sportolók és a technológia rajongók számára –   büszkén jelenti be a legújabb termékeit az berlini IFA 2019 kiállításon. A rendezvényen bemutatásra kerülő termékek között ott lesz az új 4D gaming egér, a Mera Edition gaming perifériák és a GAMMIX S50 SSD is. Látogasd meg az XPG standját a 2019-es berlini IFA kiállításon (2019. szeptember 6. – 2019. szeptember 11.) a Messe Berlin rendezvényközpontban (107. stand, 12. terem).

XPG Headshot Gaming egér – Tapadj rá a 4D-es forradalomra

Az XPG HEADSHOT egy valóban forradalmian új, kirobbanó és innovatív gaming egér. A legújabb trendekkel párhuzamosan – ami az AI és a 4D nyomtatás – az XPG HEADSHOT egyesíti az intelligenciát, az ultrakönnyű kialakítást és az oldalain elhelyezkedő négyzetrácsos kialakítást, hogy megalkossák a legkiválóbb gaming egeret. Az AI algoritmus kihasználásával az XPG HEADSHOT testre szabható az egyes felhasználók preferenciái és jellemzői alapján, így a markolat, a kézméret, a felületkezelés és a módosított tervezési elemek, például az egéren lévő logót is állíthatjuk.

„Az XPG HEADSHOT megtestesíti az elhivatottságunkat a végletekig finomhangolt és őrületes ergonomikus élmény iránt.” – nyilatkozta Luca Di Fiore, az XPG termék és kutatás-fejlesztési igazgatója. „Már a legelső naptól kezdve arra törekedtünk, hogy meg tudjunk felelni az e-sportolók, és a tech-rajongók igényeinek, hogy egy olyan egeret hozzunk létre, amely nemcsak tükrözi, hanem ki is egészíti a személyiségüket.”

XPG Mera Edition gaming perifériák – gaming felszerelés újragondolva 

Az XPG bemutatja a gaming perifériák új sorozatát, amely megkérdőjelezi azt, hogy egy gamer perifériának a férfiasságot kell, hogy sugallja folyamatosan. Egy új XPG karakterisztikára alapozva, az XPG vakmerő szellemiséget kíván hangsúlyozni az új termékekkel kapcsolatban a meleg- és merész színekkel. Ezek szöges ellentétben állnak a gaming perifériák sötét árnyalataival. Annak türkében, hogy a formavilág most már kicsúcsosodik a merőben újító termékekben, a gamerek, már nemcsak egyszerű demográfiai adatok, az XPG a Mera Edition hardverek széles skáláját hozza forgalomba, így a fejhallgatók, egérpadok, egerek, billentyűzetek és házak.

„A Mera Edition termékekkel az XPG megfogalmazza azt, hogy mit is jelent gamernek lenni” – nyilatkozta Alex Yin, az XPG üzletág vezetője és Gaming igazgatója. „Valamint azt állítjuk, hogy a gamerek olyan egyének, akiknek nem feltétlenül kell követniük a sztereotípiákat, hogy mit is jelent igazi gamernek lenni. Vakmerőnek és merésznek kell lenniük az önkifejezésük során.”

XPG GAMMIX S50 SSD – Gamereknek, PC rajongóknak, overclockereknek és grafikusoknak

A legújabb PCIe Gen4x4 interfész segítségével, a GAMMIX S50 támogatja a NVMe szabványt, hogy a tartós írási és olvasási sebessége elérje az akár 5000/4400MB/s-ot, és a véletlenszerű írási/olvasási sebessége pedig az akár 750K /750K IOPS-t, amely tízszer gyorsabb egy hagyományos SATA SSD-nél. Továbbá, a 3D Flash memória és az SLC gyorsítótár kombinációja előrelépést jelent a kapacitás, a hatékonyság és a tartósság területén. Az M.2 2280 specifikációnak köszönhetően az S50 támogatja a legújabb Intel® és AMD platformokat és visszamenőlegesen kompatibilis a PCIe 3.0-val. Ezek a tulajdonságok teszik az S50-et ideális választássá a játékosok, PC-rajongók, az overclockerek és a grafikus szakemberek számára.

Keresd fel az XPG standját, hogy megnézhesd a legújabb termékeket és kipróbálhasd az XPG Orb-ot

Keresd fel az XPG standját a 2019-es berlini IFA kiállításon (2019. szeptember 6. – 2019. szeptember 11. között) a Messe Berlin rendezvényközpontban a 12-es csarnokban található 107-es standon. Az XPG stand látogatói megtekinthetik a legújabb XPG gaming termékeket, illetve kipróbálhatják az XPG Orb néven ismert lenyűgöző szerkezetet, amelynek megépítése háromezer órát vett igénybe, és háromszáz különálló alkatrészből áll. Az XPG Orb kipróbálói megtapasztalhatják a legújabb termékeink extrém teljesítményét. 

Az XPG nemrégiben kibővítette termékkínálatát, beleértve a XPG PRECOG fejhallgatókat, a BATTLEGROUND egérpadokat, a SUMMONER billentyűzeteket, a BATTLE CRUISER és az INVADER PC házakat, a LEVANTE vízhűtő rendszereket, valamint a CORE REACTOR tápegységeket, amelyek már világszerte elérhetők.