Az újabb featos X is megérkezett

Alle Farben x HUGEL – Castle (feat. FAST BOY)

Hazánk kedvenc, berlini lemezlovasa egy klubrobbantó kollabbal kezdi az évet

A német szupersztár DJ/producer, Alle Farben nem ismeri a megállást: 2022-ben meg is érkezett a francia slágergyáros DJ/producer HUGEL és a berlini testvérduó, a FAST BOY közös szerzeményével. A toronymagas basszusvonalak, klubos ütemek és a FAST BOY érzelmes dalszövegei adják a „Castle” kristályos hangzását.

A berlini lemezlovas Alle Farben a 2021-es évet rendkívül sikeresen zárta: szeptemberben debütáló „Alright (feat. KIDDO)“ című slágere felkerült a német toplisták élére, és a hazai közönség egyik nagy kedvencévé vált. Ezt követően Ed Sheeran „Overpass Graffiti” című dalának hivatalos remixével is számos elismerést zsebelt be Farben, amely a „Legjobb Dance Produkció” jelölést kapta Németország legnagyobb rádiós Grammy-jén, a „1LIVE Krone”-on.

Alle Farben, aki ezúttal szintén hatalmas népszerűségnek örvendő HUGEL-lel és a párossal FAST BOY alkotott, így mesélt az együttműködésről„Bár mindketten készítünk elektronikus zenét, művészként meglehetősen különbözőek vagyunk. A „Castle”-ban egyesítettük a saját stílusainkat, és ez csodálatosan működik. Már nagyon régóta szerettem volna egy tracket kiadni HUGEL-lel, így amikor végre bementünk a frankfurti stúdióba és meghallgattuk a FAST BOY demóját, mindketten tudtuk: „Ez az!””

A „Castle” kalandos klipje – ami eredetileg egy Robbie Williams remake-nek indult – ott folytatódik, ahol Alle Farben „Alright” című számának kisfilmje abbamaradt: a vad, űrlényes buli után egy gyönyörű mallorcai kastélyban találja magát a két előadó.

Csekkold a zenét itt: https://www.youtube.com/watch?v=0ucxzzbiAuo&list=PLi7gEmWQedJ1EnTS7y8LTp-1z5MEeilmE&index=1