Az új Xerox Global Print Driver javítja a felhasználói élményt és egyszerűsíti a nyomtatókezelést

A Xerox minden eddiginél több nyomtató, dokumentum és információ összekapcsolását, valamint védelmét teszi lehetővé egy univerzális nyomtatóvezérlővel, amelynek használatával sokkal egyszerűbbé válik az eszközök menedzsmentje a rendszergazdák számára.

Az új Xerox Global Print Driver® V4-et azért fejlesztették ki, hogy Windows 10 és más operációs rendszereken is egyenletes teljesítményt nyújtson, felhasználóbarát kezelőfelülettel. A nyomtatásvezérlő egyaránt támogatja a Xerox és a nem Xerox nyomtatókat is.

A továbbfejlesztett felhasználói élmény biztosítja a nyomtatók összehangolt működését, így használatukhoz kevesebb oktatás szükséges, emellett az IT menedzserek hozzáadhatnak nyomtatókat és frissíthetik azokat anélkül, hogy az egyes illesztőprogramokat újra kellene telepíteniük.

„A kapcsolódás és a produktivitás sok esetben szinonim fogalmak, az új nyomtatásvezérlőnk pedig abban segít, hogy támogassa a munkaállomások lehető legmagasabb színvonalú működését. A nagy forgalmú IT osztályok számára a nyomtatásvezérlő használata időt és erőforrást takaríthat meg miközben biztosítja az információ zavartalan áramlását.” mondta Tracey Koziol, a Xerox Workplace Solutions Business Group alelnöke.

A Globális Print Driver V4 a következő tulajdonságokkal rendelkezik:

Közös felhasználói élményt nyújt valós idejű visszajelzéssel a tintapatron fogyásáról, a tálca állapotáról, a nyomtatási sorról és a nyomtatás állapotáról, mindezt egyszerű navigációval, amely minden eszközzel egyformán működik.

Megszünteti annak szükségességét, hogy az informatikus kollégáknak manuálisan kelljen az illesztőprogramot frissíteni a hálózatba kapcsolt eszközök teljes flottáján. A Global Print Driver felismeri a nyomtatót és automatikusan elvégzi a frissítéseket, hogy zökkenőmentes felhasználói élményt nyújtson.

Előre konfigurálja az egyéni beállításokat, mint például a kimeneti színt, a kétoldalas nyomtatást és tűzést, valamint biztosítja az olyan vállalati biztonsági előírások betartását, mint például a PIN kóddal védett nyomtatási feladatokat minden támogatott eszközön.

Kompatibilis a Microsoft nyomtatási architektúrájának 4-es verziójával és növeli a Windows 10 operációs rendszer felhasználói élményét, különösen a Microsoft Store alkalmazásaiban történő nyomtatáskor.

A Global Print Driver V4 letölthető a www.xerox.com/global oldalon

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .