Az új lány, aki a tűzzel játszik

Megvan Lisbeth Salander! Mármint, a legújabb. Claire Foy 33 éves angol színésznő – akire a legtöbben talán a The Crown sorozatból, és az ennek kapcsán kapott Golden Glob-díj és Emmy-jelölés miatt emlékeznek – játszhatja el a megrendszabályozhatatlan, vad és nagyon okos kompjúter hackert a Tetovált lány-sorozat újabb filmváltozatában. A borzasztó emlékeivel küzdő antihősnőt először Noomi Rapace keltette életre A tetovált lány eredeti svéd változatatában, azután jött Rooney Mara, aki Daniel Craig oldalán nyomozott David Fincher filmjében.

A producerek most egy radikális lépéssel rögtön a negyedik kötethez nyúltak, amelynek Ami nem öl meg a címe. Mivel a tervek szerint a jövő héten kezdődik a film forgatása, már nagyon ideje volt, hogy döntsenek a főszereplőről: Claire Foy sok fordulós casting során nyerte el a lehetőséget Fede Alvarez rendezőtől, aki a Vaksötét-tel hívta fel magára a világ figyelméts.

A film a tervek szerint 2018 októberében kerül a mozikba.

IC Press

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .