Az MSI bemutatja az alkotóknak szánt teljes laptop sorozatát

Az MSI, az alkotóknak szánt laptopok vezető gyártója tovább bővíti termékkínálatát, és egy kifejezetten a kreatív tartalomgyártóknak készült termékcsaládot mutat be. Az MSI megalkotta a világ első olyan laptopjait, amelyek a legújabb – a kategóriájukban a legjobb processzorokkal lettek felszerelve. Ezt az új technológiai innovációt az Intellel közösen az IFA kiállításon fogják bemutatni szeptember 6 és 11 között. Az ipari úttörő Prestige 14 és 15 laptopok a legerősebb 10. generációs Intel® Core™ i7 processzorral és True Pixel kijelzővel rendelkeznek. Ezen a „kötelező termékek” a csúcsteljesítményű technológiájuk révén kétségkívül meg fogják könnyíti a tartalomgyártók életét.

Csúcskategóriás laptopok az alkotóknak szánt legjobb processzorral

Ahogyan a kreatív eszközök és szoftverek folyamatosan fejlődnek, az alkotók számára úgy válik egyre fontosabbá a nagy számítási teljesítmény képessége. Az MSI, aki mindig is áttörő technológiák létrehozására törekedett a kiváló innováció eléréséhez, most bemutatta az egyedülálló Prestige és Modern sorozatot. A legújabb processzorral szerelt Prestige, a világ első olyan laptopsorozata, amely 10. generációs Intel® 6 magos processzorral működik, és legalább 50%-kal nagyobb teljesítményt nyújt a hatékonyabb kreatív munkafolyamatokhoz, különösen a többszálas számítást igénylő folyamatoknál.

A gyors adatfeldolgozás az egyik legfontosabb követelménye a professzionális és amatőr alkotóknak a jelenlegi piacon. Az új 10. generációs Intel® Core™ i7 processzorral a Prestige felhasználói akár megállás nélkül nyithatnak meg és használhatnak több különböző számítógépes programot is, ezáltal egyaránt könnyedén alkalmazhatják a 2D és 3D szoftvereket, így a legideálisabb laptoppá téve őket az olyan kreatív személyek számára, akik lehetnek YouTuberek, fotósok, animáció készítők vagy éppen zeneszerzők.

A szerkesztésre alkalmas szoftverek esetén, mint a Photoshop; a teljesítmény meghatározott képszűrő algoritmusok esetén akár 40%-kal is nőhet az elődhöz képest.

Amikor a Premiert a a legújabb erőteljes NVIDIA® GeForce® GTX 16 kategóriája grafikával használjuk, a Prestige sorozattal sokkal könnyebben renderelhetünk például 4K videó előnézetet, így a Prestige 15 akár négyszer gyorsabb sebességre képes.

Mutasd a valóságot! A True Pixel kijelző pixelpontos élményt kínál.

A látáshoz hinni kell! A magas színhűség segíti a tartalomgyártókat, hogy könnyedén elmélyedhessenek műveikben és biztosak lehetnek abban, hogyan is fog megjelenni az alkotásuk a közönségüknél. A professzionális célokra tervezett MSI True Pixel kijelző 4K UHD felbontással, True Color precíz színkalibrációs módokkal, és 100%-os AdobeRGB színtartománylefedéssel rendelkezik, hogy a lehető legtöbb színt adja vissza, ráadásként az iparban vezető Delta-E<2 színpontossággal garantálja a valósághű színmegjelenítést. Az összes True Pixel kijelző átment a CalMAN ellenőrzésen is a lehető legpontosabb és precízebb vizuális megjelenítés érdekében.

A True Pixel kijelzőhöz egy vékonykeretes kialakítás tartozik, melynek köszönhetően laptopok körülbelül 90%-os kijelző a testhez aránnyal rendelkeznek, ezzel a Prestige 14 és 15 laptopok hozzájárulnak egy valósághű, szemet gyönyörködtető és magával ragadó szórakozási élmény biztosításához.

Prestige sorozat, masszív teljesítmény, pihekönnyű hordozhatóság

A legújabb, könnyű, mégis hatékony kialakításunknak köszönhetően a Prestige egy újabb bónuszt kínál a felhasználók számára a mai elfoglalt, folyamatosan változó alkotói- és munkakörnyezetben. A legújabb technológiák tökéletesen elférnek a legújabb vékony és kompakt homokfúvott alumínium vázban, amelyekkel a Prestige 14 és 15 mindössze 1,2 kg, illetve 1,6 kg súllyal rendelkeznek.

Az MSI a tartalomgyártók szemszögéből vizsgálta meg azokat az igényeket, amelyek a tervezést követően a lehető legjobb élményt tudják nyújtani az alkotók számára. A Prestige 14 és 15 precíz ergonomikus kialakítással készült, ideértve a megemelt, 1,5 mm-el hosszabb billentyű lenyomási távolságot is a jobb visszajelzés érdekében. Ezen felül a kijelző 180 fokban kihajtható a tökéletes prezentációhoz.

Az egyének életstílusainak megfelelően a vázak több különböző színválasztékban is elérhetők. A névéhez hűen, a Prestige sorozat az elit lényegét testesíti meg egy gondos tervezésnek köszönhetően. A Prestige 14 és 15 karbon szürke váza az oldalak mentén lenyűgöző kék gyémántvágású díszítéssel rendelkezik, ezzel tükrözve a minimalista alkotók szellemét, miközben az üzleti felhasználók kompetenciáját sugallja. (*A fehér váz később lesz elérhető)

Prestige laptopok 16 órás üzemideje a korlátlan produktivitáshoz

A laptopok felhasználóit és a tartalomgyártókat nem feltétlenül a számítási kapacitás és a kijelző mérete vonzza. „A laptop üzemideje lenyűgöző” – mondta egy grafikus, és pontosan ez az üzemidő volt az, ami legjobban meglepte a felhasználókat az MSI alkotóknak szánt laptopok esetében. Célja, hogy segítse a felhasználókat a felejthetetlen pillanatok létrehozásában, a Prestige termékcsalád valódi nyertes a konkurensek között. Az új akkumulátor a Prestige 15-ben akár lenyűgöző 16 órás üzemidőt is nyújthat, miközben a Prestige 14 pedig 10 órányi üzemidővel rendelkezik, ezzel lehetővé téve a felhasználók számára a megállás és töltés nélküli produktivitást egész napon keresztül.

A Prestige 14 és 15 egyaránt két Thunderbolt™ 3 csatlakozóval és 10. generációs Intel® core™ processzorokkal érkeznek, ezzel biztosítva a legsokoldalúbb adattovábbításra alkalmas csatlakozót. A Prestige sorozat tagjai ráadásul akár WiFi 6-tal is elérhetők, amely háromszor gyorsabb gyorsabb vezeték nélküli kapcsolatot támogat, mint a korábbi szabvány.

Az ultrakönnyű Modern 14 az erőfeszítés mentes mobilitást célozza

Azok számára, akik aktívabb életmódot folytatnak, a stílusos Modern 14 – amely az erőfeszítés mentes mobilitást célozza -, jelenti a legjobb választást. A 14 hüvelykes Modern 14 kompakt fémváza pehelykönnyű, mindössze 1,19 kg, ettől függetlenül nagy teljesítményt és kiváló csatlakoztathatóságat nyújt. A Modern 14 ráadásul akár 10 órányi üzemidőt is biztosíthat. A hihetetlenül hosszú üzemidő lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zavartalanul, kizárólag a munkájukra koncentrálhassanak.

A piacon elérhető legújabb, legerősebb, legsokoldalúbb és legkompaktabb laptopok vezetői szerepét átvéve, az MSI Prestige és Modern sorozat az alkotók számára a lehető legjobb élményt fogja nyújtani.