Az Insidious titkai

Lesz miért meresztgetniük a szemüket a rajongóknak, amikor januárban végre mozikba kerül Leigh Whannel (James Wan legközelebbi munkatársa) új horrorfilmje, az Insidious – Az utolsó kulcs (Insidious: The Last Key, hazai bemutató: január 4.). Whannel ezúttal a rendezést átadta egy fiatalabb pályatársának, de a kísértetűző ipart folytató csapat újabb kalandját ő írta, és természetesen játszik is a filmben, a produceri feladatokat pedig ezúttal is Jason Blum és James Wan intézte. És – közös megegyezéssel – elrejtettek pár meglepetést.

– Nagyon szeretem a horrorfilmeket – nyilatkozta Whannel, és ezzel valószínűleg senkit sem sikerült meglepnie. – A Ragyogás-t tartom minden idők legjobbjának, százszor láttam, és az eredeti Poltergeist is a kedvenceim egyike: aki figyel, az új Insidious-filmben felfedezheti, ahogy tisztelgünk előttük. De nemcsak e kettő előtt, van még egy pár meglepetés, idézet, érdekesség elrejtve a filmben azoknak, akiket érdekel.

A különleges látványvilágú horrorban a régi csapat eljut abba a házba, ahol Elise gyerekkorában először találkozott démonokkal – amelyek még mindig élnek, és zsákmányra vadásznak.

IC Press