Az igazság ligája

Főszereplők: Ben Affleck, Gal Gadot, Jared Leto, Ezra Miller, Amy Adams, Henry Cavill, Amber Heard, Jason Momoa, Diane Lane, Jesse Eisenberg,

J.K. Simmons, Jeremy Irons, Willem Dafoe.

Zene: Junke XL. Operatőr: Fabian Wagner. Látvány: Patrick Tatopoulos. Írta: Dean Bill Finger, Bob Kane, Joe Shuster, Jerry Siegel, Chris Terrio.

Rendezte: Zack Snyder

Bruce Wayne tudja, hogy nem vonulhat vissza. A világnak szüksége van rá, és a hozzá hasonlókra, mert különben védtelen. Új szövetségese, Diane Prince segítségével csapatot toboroz.

Ehhez hasonló nem történt még soha: Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik egy csapat metahumán: Aquaman, Cyborg és Flash.

És amikor végre összefognak, rá kell jönniük, hogy talán még az ő egyesített erejük is kevés. Lassúak voltak. A Földet fenyegető katasztrófa már nagyon közel jár, és elképesztő hatalommal bír. Nincs metahumán, aki képes lehet megállítani.

Az elmúlt évek legnagyobb sikereit a szuperhősökről szóló filmek hozták, és ez köztük is a legnagyobb – elképesztő gárda jött össze, és hihetetlen kép- és hang-, kaland- és trükkorgia fogja elkápráztatni nézőit.

Mozibemutató: 2017. november 16.

Eredeti cím: Justice League

Színes amerikai film

Gyártó: DC Comics, Warner Bros.

Játékidő:

Korhatár: 12E