Az FSP bemutatta a Hexa 85+ Pro tápegységeket

Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója bejelentette a költséghatékony, Hexa 85+ Pro sorozatú, 80 PLUS® Bronze tanúsítvánnyal rendelkező tápegységeinek megjelenését. A Hexa 85+ Pro sorozat kiváló minőségű, kizárólag Japánban gyártott elektrolit kondenzátorokat alkalmaz, amelyek jelentősen javítják a tápegység hatékonyságát és megbízhatóságát. A 120 mm-es ventilátornak köszönhetően kiváló hűtéssel rendelkezik, miközben csendes és stabil működést biztosít a felhasználók számára.

Az FSP Hexa 85+ Pro egy költséghatékony tápegység sorozat, amely négy eltérő teljesítményű változatban kapható: 350 W, 450 W, 550 W és 650 W. Az AC tápegységek aktív PFC áramkörrel rendelkeznek és megfelelnek a 62368 biztonsági előírásoknak, valamint az ATX12 v2.5 szabványnak. Az 550 W-os és 650 W-os modellek különlegessége a kisebb modellekkel ellentétben a dupla CPU tápcsatlakozásban rejlik, amely lehetővé teszi a tápegység használatát a modern, felső kategóriás gaming rendszerekben.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Megfelel az ATX12 v2.5 és EPS12 v2.92 szabványoknak
  • Hatékonyság ≧ 85% tipikus terhelés esetén
  • Aktív ≧ PFC 0,9
  • Tartási idő > 17 ms 80%-os terhelésnél
  • Kizárólag Japánban gyártott elektrolit kondenzátorok
  • +12 V-os egysínes kivitel
  • + 5 V és 3,3 V DC-DC modulos kialakítás
  • 120 mm-es, csendes és tartós ventilátor
  • Fekete szalagkábelek
  • Teljes védelem: OCP/OVP/OPP/SCP

80 Plus® Bronze tanúsítvány

A Hexa 85+ Pro sorozat 80 PLUS® Bronze hitelesítéssel rendelkezik, az akár 85%-os hatásfokának köszönhetően pedig energiát takarít meg.

Teljesen fekete, lapos szalagkábelezés

A legtöbb belépő szintű tápegységgel ellentétben, a teljesen fekete színű szalagkábelek kiváló megjelenést biztosítanak a rendszernek.

Stabil DC-DC kimenet

A Hexa 85+ Pro sorozat DC-DC áramkörös kialakításának köszönhetően jobb kompatibilitást, valamint csökkentett interferenciát kínál a komponensek élettartamának növelése érdekében.

+12 V-os egysínes kivitel

A nagy fogyasztású VGA-khoz tervezték, így túlterhelt állapotban is problémamentesen működik.

Optimális hűtés

A Hexa 85+ Pro sorozat egy rendkívül csendes, 120 mm-es ventilátorral és ventilátorvédő rácsszerkezettel rendelkezik, amelynek garantálják az alacsony zajszintet és a hatékony hűtést.

Japánban gyártott elektrolit kondenzátorok

A Japánban gyártott elektrolit kondenzátorok biztosítják az alkatrészek biztonságos működését a hosszabb élettartam és nagyobb megbízhatóság érdekében.

Támogatja a csúcskategóriás alaplapokat

A játékok rajongói számára a Hexa 85+ Pro 550 W és a 650 W dupla CPU tápcsatlakozóval rendelkezik, amelyek támogatják a csúcskategóriás alaplapokat és stabil áramellátást biztosítanak a processzornak.

Az Hexa 85+ Pro sorozat már elérhető a hazai kiskereskedelmek kínálatában.