Az FSP bemutatta a CMT512 közepes méretű toronyházat

Az FSP Group, a világ egyik vezető tápegység gyártója bejelentette legújabb költségbarát, ARGB világítású közepes méretű toronyházának, a CMT512 megjelenését. Az új modell támogatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat maximum 400 mm hosszúságig, valamint az akár 165 mm magasságú CPU hűtéseket is. A CMT512 egy közepes méretű toronyház, amelyet e-sportolók és a gamerek számára terveztek. Három félig-átlátszó, sötét edzett üvegpanellel, áramvonalas szerkezettel, valamint kívül és belül egyaránt fekete színű bevonattal rendelkezik a kifinomult és stílusos megjelenés érdekében. Továbbá 4 előtelepített RGB LED ventilátor is található a toronyházban. A CMT512 egy komplett megoldás, amely mind a megjelenése, mind pedig a jellemzői tekintetében biztosítja azt, amit egy csúcskategóriás toronyháztól elvárnál.

Dinamikus RGB LED világítás

A CMT512 támogatja az 5 V-os RGB csatlakozással rendelkező alaplapokat, így lehetővé teszi a fényeffektek közvetlen szoftveres, valamint a mellékelt ventilátor hub segítségével történő vezérlését, emellett 20 különböző megvilágítási módot kínál az élénk effektek érdekében.

Kiemelkedő hűtés

Az elől található 3 és a hátulsó 120 mm-es ARGB LED ventilátorok kiváló légáramlást biztosítanak. Emellett a CMT512 elegendő helyet kínál akár egy 360 mm hosszú radiátornak és 5 ventilátornak. A négy előtelepített ARGB 120 mm-es LED ventilátornak köszönhetően pedig optimális hűtési teljesítményt biztosít.

Legfőbb tulajdonságok:

  • Közepes méretű toronyház galaxis fekete festéssel
  • Három félig-átlátszó edzett üvegpanel
  • 4 előtelepített 12 cm-es RGB LED ventilátor
  • Támogatja az RGB Sync-et a legtöbb alaplapon
  • 7 x PCI-E bővítőhely, 2 x 3,5 hüvelykes HDD és 2 x 2,5 hüvelykes SSD tárolóhely
  • 2 x USB 3.0 port
  • Támogatja a 360 mm-es folyadékhűtéseket
  • Támogatja a csúcskategóriás grafikus kártyákat akár 400 mm hosszúságig, valamint a 165 cm magasságú CPU hűtéseket.

Elérhetőség

Az CMT512 toronyház már elérhető a hazai kiskereskedelmek kínálatában.