Az év legjobb találmányai közé választotta a Nokia G22-t a TIME magazin

  • A HMD élen jár a javítható okostelefonok tervezésében a Nokia G22-vel, amelyet a TIME a 2023-as év egyik legjobb találmányának választott.
  • Áttörés a javíthatóság terén – egy okostelefon, amit otthon is megjavíthatsz.
  • A Nokia G42-vel a HMD az 5G-szegmensbe is elhozta az otthoni javítás lehetőségét.

Bekerült a TIME 2023 legjobb találmányait tömörítő listájába a HMD, a javítható Nokia okostelefonok új generációját megalkotó vállalat. A magazin a QuickFix-javítóhatósággal érkező, akár otthon is könnyedén megjavítható Nokia G22-t választotta a legjobb találmányok közé.1

A TIME éves listáján 200 rendkívüli innováció szerepel – olyan találmányok, amelyek képesek megváltoztatni az életünket. Ezek közé került be a HMD újítása, a Nokia G22 – a felhasználók által, akár otthon is könnyedén megjavítható okostelefonok új korszakának első darabja.

Lars Silberbauer, a HMD marketingigazgatója elmondta: „Sokat jelent számunkra, hogy pont ebben a virágzó innovációt hozó időszakban szerepelhetünk a TIME listáján. Állandó célunk, hogy a telefonjavítást megfizethetővé, még egyszerűbbé és a lehető leggördülékenyebbé tegyük a fogyasztók számára.”

Javítsd meg otthon

A Nokia G22-vel megszabadulhatsz a drága, időigényes javítások elől – vedd a kezedbe a telefonod sorsát, és használd ki az iFixit-partnerség előnyeit. A partnerségnek köszönhetően bármikor, már £ 19-os kezdőáron megrendelheted a meghibásodott alkatrészek cseredarabjait.

A Nokia G22 hátlapja 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, sérült kijelzőjét és elhasználódott akkumulátorát pedig bármikor, akár otthon is kicserélheted. A telefon emellett háromnapos akkumulátor-üzemidővel rendelkezik, és 800 teljes töltési ciklust is kibír2, így még hosszabb ideig bírja majd a strapát.

A Nokia G22 átütő sikerét követően a HMD az élénk rózsaszín és lila színekben elérhető Nokia G42 5G bevezetésével az 5G szegmensben is elérhetővé teszi az akár otthon is könnyen javítható okostelefonokat.

A Best Invention 2023 kiválasztása nem sokkal azután történt, hogy a HMD már második éve nyeri el az EcoVadis 2023 fenntarthatósági minősítés platina fokozatát. A HMD a vállalkozások legjobb 1%-ába és az auditált vállalatok 98%-ába tartozik a kommunikációs berendezések gyártása során, a fenntartható gyakorlatok iránti elkötelezettségük tekintetében.

A TIME Annual Best Inventions List 2023 jelölési folyamatáról

A legjobb találmányok listáját a TIME szerkesztőinek és tudósítóinak a világ legkülönbözőbb pontjairól érkező jelölései alapján, és egy online jelentkezési folyamat során állítják össze, különös figyelmet fordítva a gyorsan fejlődő területekre, mint például a mesterséges intelligencia, a zöld energia és a fenntarthatóság. Ezután minden egyes pályázót számos kulcsfontosságú tényező alapján értékelnek, beleértve az eredetiséget, a hatékonyságot, az ambíciót és a mindennapi életre tett hatást.

További részletek: ​ https://www.nokia.com/phones/en_int/self-repair.
A HMD Global által végzett valós használati teszt alapján.