Az ESL meghosszabbította együttműködését az Acer-rel az Intel Extreme Masters esemény kapcsán

Az ESL, a világ legnagyobb esport cége bejelentette, hogy három évvel meghosszabbítja partnerségét az Acer-rel. Így továbbra is az Intel Extreme Masters események hivatalos partnere (összesen 4 esemény/szezon), a 14. szezontól a 16. zzezonig bezárólag. Ez egyfajta folytatása a 13. szezon fináléjának, mely a közelmúltban zajlott Katowice-ban. Az eseményeken az Acer innovatív gaming technológiái biztosítják azt, hogy a játékélmény a csúcsra legyen járatva, mind a versenyzők, mind pedig a rajongók révén.

“Nagy büszkeséggel tölt el, hogy az együttműködésünket újabb három évre bőívthettük ki az Acer-rel, s mindez még stabilabbá teszi az iparág jövőjét” – fogalmazott Paul Brewer, az ESL együttműködési kapcsolatokért felelős vezetője. Hozzátette: “Az Acer a legjobb példája annak, hogy egy világmárka jelenléte mennyire pozitívan hat az esportra, az IEM események szerves részeként.”

“Elhívatottak vagyunk a legkitűnőbb gaming hardverek gyártásának terén, épp ezért nagyon büszkék vagyunk, hogy tovább erősíthetjük az ESL kötelékét eszközeinkkel az esport eseményeken” – nyilatkozta Vincent Lin, az Acer globális termékmarketing felelőse. Így folytatta: “Az Acer gaming notebook és desktop PC arzenálja a legfrissebb innovációkat hordozzák, mint a fejlett a grafika, az iparágvezető hűtéstechnológia – ezek mindegyike szükséges ahhoz, hogy az esport igazán magas szintű gaming élményekre épülhessen.”

Az IEM exkluzív PC partnereként az Acer, mint gaming-központú brand, fontosnak tart kiemelni olyan termékeket, mint a Predator széria. Ezen eszközök mindegyike teljes mértékben fel van készítve olyan eseményekre, mint például a CS:GO bajnokságok az elkövetkezendő Intel Extreme Masters szezonokban.

A legújabb Predator monitorok a soron következő szezonokkal párhuzamosan lesznek bemutatva az újdonság Acer notebookokkal egyetemben – a tervek szerint minden eseményhez kapcsolódnak majd újdonságok. Mind a Predator Triton 900, mind pedig a Predator Triton 500 kitűnő, asztali PC-hez hasonló teljesítménnyel rendelkező alakítható notebookok, melyek messzemenően megfelelnek a gamerek kívánalmainak.

Ezzel a három éves együttműködéssel az Acer-nek lehetősége nyílik arra, hogy a legkülönbözőbb igényeknek megfelelve fejlessze legújabb technológiáit, innovációit, melyeket elsőként mutathat be.