Az Ericsson kiteljesíti a Dolgok Internete ökoszisztéma lehetőségeit

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

 

  • Az Ericsson Massive IoT megoldásának valóban masszív elterjedése fontos lépcsőfok az 5G technológiát övező tervek valósággá válásának útján

  • Az IoT Accelerator Marketplace megsokszorozza a mobil Dologok Internete (IoT) ökoszisztéma piaci szereplőinek értékteremtési képességeit

  • Partnerek és ügyfélalkalmazások könnyedén vehetők fel a vállalati IoT alkalmazások irányába fejlődő szolgáltatók számára. Az alkalmazásfejlesztők és alkalmazáspartnerek könnyen és hatékonyan csatlakozhatnak az ökoszisztémához és rendkívül gazdaságosan bővíthetik üzleti tevékenységeiket és szolgáltatásaikat


Az Ericsson új IoT Accelerator Marketplace szolgáltatása együttműködési lehetőséget nyújt a digitális ökoszisztéma területén működő fejlesztők és szolgáltatók számára.

A szolgáltatók számára ez nem más, mint a globális ökoszisztémában megtalálható, vállalati ügyfeleknek fejlesztett IoT alkalmazások katalógusa. Ez kínálatuk gyorsabb piacra jutását szolgálja, elsősorban vállalati ügyfeleik számára.

Az alkalmazásfejlesztők számára ablakot jelent az IoT ökoszisztémára úgy, hogy egyetlen platformon csatlakozhatnak a szolgáltatókhoz. A megoldás részét képezik olyan komponensek is, amik az ökoszisztémán belüli partnerek között üzleti-kereskedelmi elszámolást teszik lehetővé.

Az IoT Accelerator Marketplace elindítása az értéklánc minden szereplője számára óriási lehetőséget nyit meg az értékteremtésre – mondta el Jeff Travers, az Ericsson IoT részlegének vezetője – Fontos lépcsőfokot jelent az 5G megvalósítása szempontjából, hiszen lehetővé teszi a tömeges IoT alkalmazások széles körű elterjedését. A hálózati csatlakozási IoT API-kat (alkalmazásprogramozási felület/application programming interface) kínáló, és ezeket a megoldásokat tovább értékesíteni kívánó szolgáltatók számára is támogatást jelent ez a rendszer.”

Az alkalmazásfejlesztők szintén előnyt kovácsolhatnak abból, hogy az Ericsson révén kínálatukkal megjelenhetnek a globális piacon. A mobil csatlakozási API-k segítségével egyszerre fejleszthetnek és bővíthetik is az üzletmenetüket, miközben vállalati ügyfeleiknek extra értékeket kínálhatnak. Így például a gyors és automatizált eszköz és előfizető menedzsmentet, a fokozott biztonságot, az egész világra kiterjedő, beltéri felhasználásra is egyre jobb általános lefedettséget, valamint kimagasló akkumulátor üzemidőket.

Az IoT Accelerator Marketplace megoldást az Ericsson bemutatja Barcelonában, a Mobil Világkongresszuson. Az Ericsson IoT Accelerator egy felhő alapú, horizontális szolgáltatás, amely a szolgáltatóknak szánt platformszolgáltatásokat és professzionális szolgáltatásokat foglalja magában.

IoT Accelerator Marketplace hozzáférést a szolgáltatók és alkalmazásfejlesztők itt kérhetnek:
IoT Accelerator Marketplace

Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is!

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .