Az eltűnt hitves

Bella Elli: Az eltűnt hitves

Kiss Béla, szerkesztőnk:
A romantikus regények és krimik rajongói egyaránt élvezettel forgathatják Bella Ellis zseniális könyvét, aki a Brontë nővérek világába kalauzolja el az olvasót. A mű lapjain megelevenedik a világirodalom legnagyobb írónőinek a mindennapi élete, akik egy hátborzongató rejtély kibogozásán fáradoznak.

Amikor Mrs. Elizabeth Chester, egy jómódú földesúr felesége eltűnik a szeles yorkshire-i lápon álló kastélyból, két kisgyermeket, illetve egy vérben úszó szobát hagy maga után. És megannyi megválaszolatlan kérdést. Mi történt vele? Elrabolták volna, vagy a legrosszabbtól kell tartani? Ha egy betörő járt a házban, hogyhogy nem vették észre a férje vérebei? És miért lett a ház urának első felesége öngyilkos?
A bűntett helyszínétől nem messze lakó Brontë nővérek értesülnek az esetről, és a rejtély felkelti Charlotte, Emily és Anne érdeklődését. A hatóságok tehetetlenségét látva elhatározzák, hogy ők maguk járnak a talányos bűntény végére. Nyomozás közben azonban válaszok helyett egyre több kérdésre bukkannak, és egyre nagyobb rosszallással találkoznak, amiért három jól nevelt hölgy a vidéket járva detektívesdit játszik. Ám őket semmi sem tarthatja vissza feltett szándékuktól, hogy megtalálják az eltűnt hitvest – még az sem, ha ezzel a saját életüket is veszélybe sodorják…

Ár: 3690 Ft
Formátum: 125×200 mm
Kötés: kartonált
Terjedelem: 368 oldal
ISBN: 978 963 452 423 6