Az Electrolux továbbra is vezető helyen szerepel a Dow Jones Fenntarthatósági Indexén

Az Electrolux megtartotta iparági vezető pozícióját a tartós fogyasztási cikkek kategóriájában a Dow Jones Fenntarthatósági Világindexén (DJSI World). A vállalat a tizenegyedik egymást követő évben kapta meg az elismerést a RobecoSAM által közzétett értékelésben.

Ebben az évben az Electrolux új célt fogalmazott meg, ami egyértelműen azt mutatja, hogy vállalatunk számára a fenntarthatóság az elkövetkező években is kulcsfontosságú stratégiai eszköz marad” – emelte ki Henrik Sundström, az Electrolux fenntarthatósági ügyekért felelős vezetője. „Electrolux – Shape living for the better / Egy jobb életért dolgozunk – új célkitűzésünk egyaránt szól arról, hogy minden, amit teszünk fenntartható módon tegyünk, illetve szól arról is, hogy nap mint nap azért dolgozunk, hogy vásárlóink termékeink használatával még élvezetesebben és fenntarthatóbb módon tudjanak élni.”

A Dow Jones Fenntarthatósági Index segítségével a befektetők környezettudatossági megfontolások mentén építhetik ki portfóliójukat. Ugyanakkor az index egy jó platform arra is, hogy a vállalatokat a fenntarthatóság legjobb gyakorlatainak követésére ösztönözzék.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .