Az Audi Hungaria és a Green Fox Academy közös IT képzést indít

Az Audi Hungaria az autó- és motorgyártás mellett számos világszínvonalú szolgáltatást nyújt a Shared Competence Center-en (SCC) keresztül a Volkswagen Konszern számára, többek között az IT területén. A magasan képzett, a vállalat által kínált egyedi szolgáltatásokra szakosodó szakemberek képzése érdekében az Audi Hungaria a budapesti székhelyű Green Fox Academyvel közösen indít egy térítésmentes, közel öt hónapos junior programozó bootcamp képzést, mely során a tanulók vállalatspecifikus IT kompetenciákat sajátíthatnak el, majd a képzés sikeres teljesítését követően a vállalat munkatársaként erősíthetik az Audi Hungaria IT szoftverfejlesztői csapatát.

„Az Audi Hungariánál kiterjedt képzési portfólióval rendelkezünk: elismert duális szakképzési rendszerünkben 2001 óta több mint 2 000 fiatal szerzett szakmát, míg a győri Széchenyi István Egyetemmel közösen megvalósított duális felsőfokú képzés kiemelt szerepet játszik a magasan képzett munkaerő-utánpótlásunk biztosításában. Most tovább szélesítjük képzési portfóliónkat és a Green Fox Academyvel  közösen egy olyan gyakorlatorientált IT képzést indítunk, melynek keretein belül az innováció és a kompetenciafejlesztés egyedi módon fonódnak össze. Tudatosan törekszünk arra, hogy a tanulóknak gyakorlati kompetenciákat, és a mentori keretrendszer segítségével igazi Audis élményt nyújtsunk”, mondta Németh Kinga, az Audi Hungaria személyügyért és szervezetért felelős igazgatósági tagja.  

„A gazdaság digitalizációja kapcsán egyre inkább felértékelődik azon szakemberek szerepe, akik üzleti területen szerzett tapasztalatra és programozói tudásra alapozva képesek létrehozni egyedi megoldásokat. Az Audi Hungariával közösen indított képzés e tekintetben is kiváló lehetőséget jelent, hiszen a résztvevők nemcsak a programozás alapjait sajátíthatják el, de valós munkahelyi helyzeteken keresztül gyakorlati tudásukat is bővíthetik”, mutat rá a képzés erősségére Fachs Anita, a Green Fox Academy vállalati szolgáltatásokért felelős cégvezetője.

A képzésre sikeresen >>>