Az ADATA UV100F exkluzív, ünnepi dizájnt kapott

Kompakt és klasszikus tárolóeszköz aranyos, szezonális csomagolásban

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az UV100F USB pendrive ünnepi kiadását, melyet kifejezetten a karácsonyi szezonra készítettek. Az USB 2.0 meghajtó 16 GB / 32 GB kapacitással, piros / fehér színeket, illetve hangsúlyos karácsonyi ikonokat kapott. Tökéletes ajándék a barátok, a család és a munkatársak számára is, melyez a gyártó csomagolással is kínál. A gyártótól ez a kiadás már nem újkeletű, hiszen hagyományosan minden évben, valamilyen egyedi dizájnt készítenek termékeikhez.

Ünnepekre hangolódva

A Mikulás grafikával díszített csomagolásban az UV100F meghajtót találjuk, mely a 16GB kapacitás eseté hóember, a 32GB-os pendrive pedig Télapó grafikával hozza közelebb az ünnepi hangulatot.

Az ADATA-ról

Az ADATA Technology, a világ egy legnagyobb DRAM modul és USB pendrive gyártója teljes megoldásokat kínál a memóriakártyák, SSD-k és hordozható merevlemezek piacán. Az ADATA termékei között megtalálhatóak továbbá a mobiltöltők, valamint a cég fontos szerepet tölt be a fejlett LED-világítás terén is. Az ADATA termékek számos nemzetközi díjat nyertek, mint például az iF Design Awards (Németország), CES Best of Innovation-díj, Good Design Awards (Japán), Best Choice of Computex-díj és a Taiwan Excellence Gold nagydíj. A cég szlogenje „Love, Life, Dreams” („Szeretet, élet, álmok”) megtestesíti az ADATA márkát és szerepét az innovatív memóriatermékekben, melyek az egyetemlegesen támogatott ötletekre való emberi törekvések. További tájékoztatásért, kérjük, látogassa meg az www.adata.com weboldalt.