Az ADATA bemutatta az SE770G, RGB világítással rendelkező külső SSD meghajtót

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobiltartozékok vezető gyártója bemutatta az ADATA SE770G RGB külső SSD-t. A kiváló teljesítményű és merész megjelenésű SE770G USB3.2 Gen 2 és Type-C csatlakozást kínál, amelyekkel akár 1000/800 MB/s olvasási és írási sebességre is képes, továbbá egy kifejezetten nagy felületű RGB panellel is rendelkezik.

Ragyogó és merész

Az SE770G nem egy hagyományos külső SSD. A nagy felületű, ragyogó kockás mintával rendelkező RGB panel világítása dekorálja a munkaterületed, legyél akár otthon vagy éppen útközben. A múltban a külső SSD-k mindig háttérbe szorultak az RGB-vel díszített perifériák és eszközök mellett. Az SE700G-vel eljött az ideje annak, hogy a külső SSD-k is ragyogjanak.

Kiváló sebesség

Az USB 3.2 Gen 2 csatlakozással az SE770G akár 1000/800 MB/s olvasási és írási sebességre is képes, amely akár 12,5-ször gyorsabb, mint a hagyományos külső merevlemezek[i]. Ez azt jelenti, hogy egy 10 GB-os, 4K videófájlt mindössze 20 másodperc alatt képes átmásolni az eszközök között. Az SE770G egy USB Type-C porttal rendelkezik, amely problémamentes csatlakozást kínál a teljesen szimmetrikus kialakításának köszönhetően, így első alkalommal is könnyedén összekapcsolhatod a fogadóeszközökkel. Az általános produktivitáson túl a játékosok is értékelni fogják az SE770G-t. A stílusos RGB világítás mellett egyaránt csatlakoztatható játékkonzolokhoz is a tárolási kapacitás bővítéséhez, valamint a játékok gyorsabb betöltése érdekében[ii]

Támogatja a legnépszerűbb operációs rendszereket

Az SE770G egyaránt támogatja az Android[iii], macOS és Windows rendszereket. A felhasználók megtekinthetik videóikat, fényképeiket, zenéiket és egyéb más fájljaikat is, továbbá egyszerűen megoszthatják azokat több eszköz között.

Mindemellett az ADATA SE770G 3 év garanciával rendelkezik. Ha többet szeretnél megtudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy képviselethez a www.adata.com weboldalon.    

[i] Belső tesztek alapján, amelyben az SE770G-t egy ADATA külső HDD-vel hasonlítottuk össze. A teszteléshez használt számítógép támogatja az USB 3.2 Gen 2-t, valamint fel lett rá telepítve az UASP illesztőprogram is. A tényleges teljesítmény hardveres és szoftveres konfigurációtól függően változhat.

[ii] A tényleges betöltési idő az egyes játékoktól függően eltérő lehet. Előfordulhat, hogy újra kell formázni, mielőtt csatlakoztatod egy másik készülékhez.

[iii] A gazdagép szoftverének és hardverének kompatibilisnek kell lennie és támogatnia kell a külső SSD-ket az OTG adatmentési és -átviteli funkcióik támogatásához.