Az ADATA bemutatta a IM2P3014 M.2 2242 PCIe Gen3x2 SSD meghajtót

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az ADATA IM2P3014 M.2 2242 PCIe Gen3x2 SSD-t. A 3D TLC flash memóriával és a kiváló minőségű chipekkel felszerelt ipari szintű SSD a nagy teljesítmény biztosít a növekvő adatmennyiségek kezeléséhez, emellett energiatakarékos működést kínál. Az IM2P3014 az egyéb képességeivel és szolgáltatásaival együtt kiválóan alkalmas az IoT-vel, az edge számítással és az 5G-vel kapcsolatos alkalmazásokhoz.

Az IM2P3014 egy erőteljes, kompakt méretű, ipari minősítésű SSD, amely az IoT-, az edge számítási-, valamint az 5G korszak eszközeihez készült. Az új PCIe Gen3x2 SSD támogatja az NVMe 1.3-at, így kiváló 1600/1300 MB/s-os olvasási és írási teljesítményt kínál alacsony fogyasztás és hatékony hőelvezetés mellett. Ezek a képességek az IM2P3014-et tökéletesen alkalmassá teszik a korlátozott hellyel rendelkező IPC- és a szerver- alkalmazásokhoz. Mindemellett az SSD 3000 P/E ciklus besorolással rendelkezik a kiváló élettartam érdekében, és úgy tervezték, hogy optimális működést biztosítson széles hőmérséklet-tartományban (-40 °C és +85 °C között) a hihetetlen tartósság, megbízhatóság és stabilitás érdekében.

Az IM2P3014 AES 256 bites titkosítással rendelkezik és megfelel a TCG Opal 2.0 szabványnak. Kompakt kialakítása és teljesítménye alkalmassá teszi az ipari rendszerek tárhelyének bővítésére, valamint boot meghajtóként történő használatára. A minőség, a kompatibilitás és a megbízhatóság érdekében az ADATA szigorú SSD ellenőrzési folyamatot alkalmaz, amelybe beletartozik a teljesítmény tesztelése és a minőség-ellenőrzés is, hogy SSD-k megfeleljenek az ipari alkalmazások szigorú követelményeinek.​​​​​​​

Az ADATA IM2P3014 rendelkezésre állása régiónként változhat. Ha többet szeretnél tudni az egyes piacok elérhetőségéről és árairól, kérjük, fordulj a legközelebbi ADATA irodához vagy XPG kiskereskedőhöz a www.XPG.com weboldalon.