Az ADATA bemutatja az XPG EMIX H20 Gaming Headset-et

A virtuális 7.1 térhatású hangzás és az 50 mm-es meghajtók a játékosok számára jobb helyzetfelismerést és hangélményt biztosítanak

Az ADATA® Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és a mobil kiegészítők vezető gyártója bejelentette az XPG EMIX H20 gamer fejhallgatót. A virtuális 7.1 térhatású hangzás, az 50 mm-es meghajtók és az RGB világítás révén az EMIX H20 új szintet kínál a gamereknek a még izgalmasabb játékélmény révén.

Továbbfejlesztett pontosság és hangélmény

A csatatéren a győzelemhez kulcsfontosságú a helyzetismeret. Enélkül az ellenségünk megszerezheti az előnyt és lecsaphatnak, amikor a legkevésbé számít rá. Az EMIX H20 virtuális 7.1-es térhatású hanggal segíti a felhasználókat, ami lehetővé teszi, hogy egyaránt meghallják barátaikat és ellenségeiket, legyenek azok előttük, akár mögöttük, így mindig megvédhetik magukat. A valósághű hangzású 50 mm-es meghajtókkal kombinálva az EMIX H20 kristálytiszta hangminőséget nyújt széles skálán, kiváló pontossággal és optimalizált basszussal a teljes hangterjedelem létrehozása érdekében.

Pehelykönnyű, állítható mikrofon és RGB világítás

A hangminőségen túl a kényelem is egy nagyszerű fejhallgató alapvető tulajdonsága, különösen azon gamereknek, akik órákig rutinszerűen harcolnak. Ezért az EMIX H20 fejhallgatónál a könnyű kialakításra törekedtek, amely nem terheli a felhasználók fülét a hosszú játékidő alatt. Ráadásul az EMIX H20 egy kényelmes, állítható mikrofonnal is fel van szerelve, amely biztosítja, hogy a felhasználók közvetlenül kommunikáljanak a csapattársakkal a lehető legnagyobb tisztasággal. A párbajok során lehetőség van a fülhallgató többszínű RGB világítás bekapcsolására, amely lenyűgöző hatást biztosít a vezérlőn keresztül, de természetesen hangerőszabályzó és mikrofon ki/be gombbal is rendelkezik.

Az XPG EMIX H20 gaming headset pontos elérhetősége régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacokon az elérhetőségéről és árakról, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz az www.adata.com, vagy www.xpg.com oldalakon.