Az ADATA bemutatja az UE700 Pro USB flash meghajtót

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezetőgyártója ma bemutatta az UE700 Pro USB flash meghajtót. Akár 360 MB/s olvasási,és 180 MB/s írási sebességre[i] képes és akár 256 GB tárhellyel rendelkező meghajtó, gyors adatátvitelt és sok helyet biztosít a nagy felbontású filmek, videók és egyéb adatok számára. Mi több, ultra-vékony, 7 mm vastag, valamint hordozható és stílusos,csiszolt alumínium felületet kapott.

Az USB 3.1 használatával az UE700 Pro akár 360 MB/s olvasási, és 180 MB/s írási sebességet biztosít. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók egy 4 GB-os nagy felbontású filmet kevesebb, mint 22 másodperc alatt továbbíthatnak[1]. Illetve, a 4K videók korszakában soha nem lehet elég a tárolási kapacitás. Ezért az UE700 256 GB-os tárolókapacitással is elérhető, így a felhasználók nagy felbontású fotókat és videókat készíthetnek anélkül, hogy kifogynának a rendelkezésre álló tárhelyből.

A meghajtó kupak nélküli kialakítású, ahol az USB csatlakozó egy kompakt testben van elrejtve, így teljes védelmet kap még sapka nélkül is. Egyszerűen, a hüvelykujjal történő előre csúsztatással már használatra is kész, visszafelé pedig tökéletesen védett lesz az utazásnál,vagy a napi használat során. Az ultravékony 7 mm-es,elegáns, csiszolt alumínium felülete, a gyönyörű kék LED-del kiemeli a keskeny,koncentrikus vonalakat. Az UE700 Pro-t kulcstartóhoz vagy nyakpánthoz is csatlakoztathatjuk a könnyű hordozhatóság érdekében.

Az ADATA UE700 Pro elérhetősége régiónként változhat. Ha többet szeretne megtudni az egyes piacokon az elérhetőségéről és árakról, kérjük, forduljon a legközelebbi ADATA irodához vagy kiskereskedőhöz a www.adata.com címen.

[1] A megadott átviteli sebességek a 256 GB-os modellre vonatkoznak. A tényleges sebesség a használat függvényében változhat.
[i] A megadott átviteli sebességek a 256 GB-os modellre vonatkoznak. A tényleges sebesség a használat függvényében változhat.