Az ADATA bemutatja az SE730H 3D NAND USB-C külső SSD-t

Az elegáns stílus, tartósság és kényelem rendkívül kompakt méretben

Az ADATA Technology, a nagy teljesítményű DRAM modulok, a NAND Flash termékek és mobil tartozékok vezető gyártója bejelentette az SE730H külső SSD meghajtóját, mely a jól ismert SE730 továbbfejlesztett változata. Az SE730H 500MB/s írási és olvasási sebességgel rendelkezik, 3D TLC NAND chipeket használ, melynek köszönhetően tartósabb és élettartam is hosszabb, miközben megőrizte a kompakt méretét. USB-C csatlakozóval rendelkezik és stílusos fémes házat kapott. Az adatátvitelre USB 3.1 Gen 2 (akár 10Gbps) csatlakozó használ. Fontos megjegyezni, hogy az SE730H megfelel az IEC IP68 por- és vízálló követelményeknek, valamint katonai minősítésű rázkódáscsillapítási szabványoknak. 256 GB-os és 512 GB-os méretben érhető el, az SE730H Windows, Mac OS és Android kompatibilis a zökkenőmentes többplatformos használathoz.

Szuper kompakt a 3D NAND előnyével

Míg az előző SE730 meghajtók csak 250 GB-os kapacitással voltak elérhetők, a kiváló minőségű 3D TLC NAND átállásával az ADATA elérhetővé tette az SE730H-t akár 512 GB kapacitással is. Ugyanakkor az SE730H fenntartja a kompakt méretet, így a legkisebb méretet kínálja az osztályában (külső USB-C 3D NAND SSD). Mindössze 33 gramm súlyú, a felhasználók arany vagy vörös fémes színekből választhatnak. A 3D TLC NAND esetében a SE730H nagyobb kapacitással rendelkezik: a 3D NAND élettartama 25% -kal jobb, mint a 2D NAND és megbízhatóbb, miközben kevesebb energiát fogyaszt. A teljesítmény szempontjából az SE730H elérte az 500MB/s olvasási és írási sebességet, mely kb. az ötszöröse a külső mechanikus meghajtók sebességének.

Kényelmes és gyors USB-C

Az USB-C-vel csatlakozó miatt, bárhogyan hozzákapcsolhatjuk azt a számítógépünkhöz. Az SE730H bármikor képes csatlakozni az USB-C eszközökhöz. Ez az USB 3.1 Gen 2 vagy az USB 3.1 támogatásával lehetővé teszi akár 10Gbps adatátviteli sebességet is, szemben az USB 3.0 / USB 3.1 Gen 1 5Gbps sebességével. Ezzep a sebességgel egy 5GB-os fájl mindössze 16 másodperc alatt átvihető és egy nagy AAA játék betöltése kevesebb, mint egy percet igényel. Az ADATA tartalmaz egy USB-C/USB-C kábelt a dobozában.

Kicsi, de hatalmas több platformon is

Az SE730H teljesíti az IEC IP68 szabványokat, ami teljes pormentes védelmet és vízállóságot biztosít 60 percig 1,5 méter vízben. A MIL-STD-810 516.6 ütésállósági követelményeket is kielégíti, amelynek köszönhetően az aktív életmódot kedvelők is nyugodtan használhatjuk. Az SE730H használható Windows, Mac OS és Android operációs rendszeren, így könnyű tartalommegosztást és hordozhatóságot biztosít ezen az eszközökön, az okostelefonoktól kezdve az asztali gépekig.