Az ADATA bemutatja a LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD-meghajtót

Az ADATA Technology (Tajvan Stock Exchange: 3260.TWO), a nagy teljesítményű DRAM-modulok, a NAND flash termékek, mobil kiegészítők, gaming termékek, elektromos motorok és ipari megoldások vezető gyártója bejelentette a LEGEND 960 PCIe Gen4 x4 M.2 2280 SSD-t. A Web 3.0 megjelenésével és a virtuális világ egyre nagyobb hangsúlyával a LEGEND 960 a teljesítmény egy új szintjét nyújta a fejlett tervezői alkalmazásokhoz, beleértve a 3D-animálást, a játéktervezést, a virtuális művészet és még sok mást.

Korlátlan kreativitás

Az ADATA LEGEND 960 jelentős teljesítménynövekedést biztosít a felhasználóknak 7400/6800 MB/s-os szekvenciális olvasási és írási sebességével, továbbá kompatibilis az NVMe 1.4-gyel is. Ezáltal akár négyszer gyorsabb, mint egy normál PCIe Gen 3 SSD. Mindemellett támogatja a legújabb Intel- és AMD-platformokat, az asztali és notebook PC-ket, beleértve az Intelt® Evo™-tanúsítvánnyal érkező laptopokat, és visszafelé kompatibilis a PCIe 3.0-val a nagyobb kényelemért.

Dolgozz és játssz aggályok nélkül!

A LEGEND 960 támogatja a PCIe 4.0-t, és a PS5-konzolokkal is együttműködik nagyobb kapacitású tárhelybővítési megoldásként (akár 4 TB-ig)1. Mérete nemcsak a foglalat kialakításához igazodik, hanem zökkenőmentes és akadás nélküli játékot is biztosít2. A LEGEND 960 SLC- és DRAM-gyorsítótárral érkezik, hogy javítsa a rendszerbetöltés és az adatgyorsítótár teljesítményét. Akár 750K/630K IOPS 4K-s véletlenszerű olvasási/írási képességgel rendelkezik a zökkenőmentes multitaskinghoz. Az LDPC (Low Density Parity Check Code) és AES 256 bites titkosításnak köszönhetően biztosak lehetünk abban, hogy adataink pontosak és biztonságosak maradnak. A LEGEND 960 szigorú ellenőrzésen és tesztelésen esett át a megfelelő megbízhatóságért. Ha mindez nem lenne elég, 5 év gyártói garanciával érkezik.


Az ADATA-ról – A jövő innovációja

Az ADATA Technology a világ második legnagyobb DRAM- és SSD-meghajtó gyártója, amely Tajvan 25 legbefolyásosabb nemzetközi márkája közé tartozik, és több mint 500 memóriával kapcsolatos szabadalommal rendelkezik. Az ADATA fő termékei között megtalálhatóak a memóriamodulok, az USB pendrive-ok, a memóriakártyák, az SSD-meghajtók és a hordozható merevlemezek. Kitartva a folyamatos innováció és a rendkívüli kiválóság szellemisége mellett, az ADATA termékei nemzetközi elismerést és díjakat kaptak, beleértve az iF Design, Red Dot Design, CES Innovation, Good Design, COMPUTEX Best Choice és Taiwan Excellence díjakat. Az ADATA-t a munkavállalók jóléte és a vállalati társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségéért is kitüntették, többek között a „Kiváló munkahely®“ minősítéssel, valamint elnyerte a „Legjobb Felelősségteljes Ázsiai Nagyvállalat” díját és két egymást követő évben a „Ázsia Legjobb Munkahelye” kitüntetést. A kolibri az ADATA kabalája, amely a vállalat mozgékonyságát és hatékonyságát, valamint az innováció iránti törekvését és azon elkötelezettségét jelképezi, hogy színesebb és intelligensebb életet teremtsen az embereknek. További információért látogass el a www.adata.com oldalra!

1 A 4 TB-os modell augusztus végén kerül forgalomba.

2 A termék hivatalos tesztelésen ment keresztül és ez alapján PS5-tel kompatibilis. A tényleges sebesség hardveres és szoftveres konfigurációtól függően változhat.