Az Acer új strapabíró TravelMate Spin B3 laptopot mutat be az oktatási szegmens számára

Az Acer bejelentette az új TravelMate Spin B3 (TMB311R-32) alakítható laptopot katonai minőségű tartóssággal, amelyet kifejezetten oktatáshoz terveztek. Az érintőképernyős eszköz full HD webkamerával és villámgyors Intel Wi-Fi 6-tal rendelkezik, amely minden szükséges lehetőséget biztosít a hallgatóknak ahhoz, hogy sikeresek lehessenek interaktív vagy virtuális tantermekben, jelentős mértékben a médiaalapú tananyagokra koncentrálva.

Az Acer TravelMate Spin B3 olyan megbízható eszköz, amelyet arra terveztek, hogy megfelelő védelemmel rendelkezzen és ellenálló-strapabíró legyen, lehetővé téve a szülőknek és a tanároknak, hogy a legfontosabbakra koncentráljanak: a tanulásra

Hatékony, tartós teljesítmény

Az Acer TravelMate Spin B3 a legújabb Intel Pentium Silver processzorokkal működik, és akár 12 óra akkumulátor-élettartamot is biztosít, hogy a diákoknak egyszer sem kelljen tölteniük az eszközt egyetlen iskolai nap folyamán. Katonai szintű tartóssággal és stressztűrő sarkokkal a készülék akár 60 kg lefelé irányuló erőnek is képes ellenállni, és fokozottan megbírkózik a napi használattal járó amortizációval. A mechanikusan lehorgonyzott billentyűk tovább növelik a laptop masszív jellegét: mindegyik billentyű kicsi műanyag szárnyakkal rendelkezik, amelyek gépeléskor ellentartanak, így segítenek megvédeni a billentyűzetet fokozott igénybevételnél.

Figyelembe véve, hogy az otthon tanuló diákok falatozhatnak vagy megihatnak egy pohár vizet tanulás közben, az Acer létrehozott egy egyedi vízelvezető rendszert, amely megvédi a notebookot a mérsékelt folyadék kifröccsenésektől. Emellett az érintőpad nedvességálló is.

Antimikrobiális tulajdonságok

Az Acer TravelMate Spin B3 érintőképernyőjét antimikrobiális Corning Gorilla Glass üveg réteg borítja, amelyet kifejezetten a kellemetlen illatokat és a foltokat okozó mikroorganizmusok szaporodásának csökkentésére fejlesztettek ki. Emellett a billentyűzeten, az érintőpadon és a tenyértámasz felületén található opcionális BPR és EPA-kompatibilis ezüstionos antimikrobiális hatóanyag a JIS Z 2801 és az ISO 22196 szerint a baktériumok széles körével szemben folyamatosan magas mikrobiális redukciós sebességet mutat.

Együttműködés, kapcsolat és kapcsolódás

Az Acer TravelMate Spin B3 alakítható dizájnja szórakoztatóbbá teszi a tanulást, és megkönnyíti az együttműködéses munkavégzést: miután tablet vagy kagyló módban zajlik a munkamenet, a hallgatók/diákok kijelző módban mutathatják meg munkájukat másoknak. A készülék sátor üzemmódba is helyezhető, amelyben a billentyűzet megtámasztja és kiegyensúlyozza a kijelzőt, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy az asztalon helyet takarítsanak meg videók nézése vagy online előadásokon való részvétel közben. Az opcionális Wacom AES toll és az 5 MP-s HDR elülső kamera tovább növeli a készülék sokoldalúságát.

Fentieken felül a notebookot számos csatlakozási funkcióval látták el, hogy minimalizálva legyenek az online tanulással járó problémák. Az Intel Wi-Fi 6 villámgyors vezeték nélküli kapcsolatot biztosít, míg a vezeték nélküli antenna és a 2×2 MU-MIMO a többfelhasználós környezetekben való kapcsolódást segíti. Az opcionális 4G LTE-kapcsolat extra sávszélességet biztosít a hallgatók, diákok számára, hogy a felhőben még a Wi-Fi tartományon kívül is tartsák a kapcsolatot és fenntartsák az iskolai munkákhoz és alkalmazásokhoz való hozzáférést.

A készülék tartalmaz egy teljes funkciójú USB 3.2 Gen 1 Type-C csatlakozót a gyorsabb adatátvitelhez, egy RJ45 portot az Ethernethez való közvetlen csatlakozáshoz és egy HDMI portot a külső kijelzőkhöz. A készülék elülső burkolata tartalmaz egy akkumulátorszint-jelzőt, amely lehetővé teszi a tanárok számára, hogy hatékonyan megállapíthassák, szükség van-e az osztálytermi eszközök töltésére.

Árazás és elérhetőség

Az Acer TravelMate Spin B3 (TMB311R-32) áprilisban Észak-Amerikában lesz megvásárolható 329,99 USD áron; az EMEA-ban a második negyedévben 409 eurótól kezdődően; februárban Kínában pedig 2499 RMB-től.