Az Acer új LED és lézer projektorokat mutat be szórakoztató és üzleti célokra

Három új szemkímélő monitort is bejelentettek

Az Acer ma bejelentette négy projektor-szériájának frissítését új, továbbfejlesztett modellekkel mind a LED, mind a lézer mainstream kategóriákban, valamint két nagy teljesítményű verziót is üzleti és kereskedelmi használatra. Ezek az új modellek tartalmazzák a kategóriájuk legjobb, vezeték nélküli LED 1080p projektor-technológiáját 3000 lumen fényerővel, a nagy energiahatékonyságú és teljesítményű lézer projektorok 3100 lumen fényerőt is elérnek. Emellett három új Acer monitort jelentettek be üzleti és otthoni felhasználók számára: a szembarát Acer B248Y-t, a HDR-képes Acer CBL272U-t és az Acer BL270-et gyakorlatilag oldalsó kávakeretek nélkül.

Acer PD és VD sorozat – nagy teljesítményű LED-projektorok munkához és játékhoz

A VD6510i egy vezeték nélküli 3000 lumenes LED 1080p projektor, amely rendkívül sima, 1080p 120Hz vetítést nyújt például az akciófilmek kitűnő megjelenítése érdekében. 125%-os Rec. 709 színskála-lefedettséggel, amely kiváló színtelítettséget és élénk képeket biztosít; mindezt 16x szekvenciális megjelenítési sebességgel fokozva, amely minimalizálja a szivárványhatást, míg a 3000 ANSI lumen fényerő lehetővé teszi, hogy a projektor kristálytiszta képet állítson elő akár nagy képernyőkön, akár olyan helyiségekben, ahol erős a külső fényhatás. A LED projektorok élettartama magas, így a felhasználók még évekig élvezhetik kedvenc filmjeiket, az izzók higanymentességüknek köszönhetően környezetbarátak is.

A 3000 ANSI lumen fényerővel rendelkező PD1530i egy üzleti célú projektor, amelynek fő rendeltetése a meetingek lehető legkényelmesebbé tétele. A kábel nélküli, vezeték nélküli 1080p LED-projektor képes 100 hüvelykes képet vetíteni 3 méternél kisebb távolságból. A LED-projektorok bekapcsolásuk után szinte azonnal elérik a teljes fényerő-kapacitásukat, kiküszöbölve a megbeszélések kezdetén bekövetkező késéseket, és ez a fényerő igencsak tartós: 30000 órás élettartammal az üzleti felhasználók számíthatnak arra, hogy sok éves rendelkezésre állást kapnak a PD1530i projektortól.

Acer XL sorozat – 3100 lumen és környezetbarát

Mindössze 143 wattos teljesítmény felhasználásával az Acer XL sorozat (XL1220/XL1320W/XL1520) a világ egyik leghatékonyabb 3100 lumen lézer projektora. Az XL sorozatú projektorok kimondottan megbízható eszközök, amelyek lenyűgöző képminőséget képesek kínálni akár 1080p-ig, remek az árképzésük, így tökéletesen alkalmasak közepes méretű tárgyalókban történő használatra. Az IP6X tanúsítvány azt jelzi, hogy az XL sorozatú projektorok porállóak, a rendelkezésre álló legmagasabb szintű védelmet nyújtják a szilárd idegen tárgyakkal szemben, megakadályozva a por vagy más szilárd részecskék bejutását, amelyek károsíthatják a készüléket. Ez a tartósság teszi lehetővé a 3100 lumen fényerővel operáló projektor használatát bármilyen környezeti megvilágítás mellett, s 30000 órás élettartammal kombinálva kiemelkedően kevés karbantartást igényelnek. Portré és 360 fokos vetítési módok is rendelkezésre állnak, amelyek lehetővé teszik az XL sorozatú projektorok számára, hogy bárhol, bármikor használatba vehetők legyenek.

Acer UL és PL sorozat – megoldások nagy és kicsi helyszínekre

Az Acer UL5630 egy olyan innovatív projektor, amelyet a tér, hely korlátozásainak leküzdésére terveztek, és képes 120 hüvelykes vetítésre mindössze 31 centiméteres távolságból. Ez az ultrarövid vetítőtávú projektor új, kiváló minőségű képlézerdiódával van felszerelve, amely lehetővé teszi WUXGA (1920×1200) felbontású képfolyam vetítését 4500 lumen fényerővel, éles képfolyamot hozva létre, amelyekben még az apró betűk is remekül láthatóak lesznek.

A termékkínálat másik résztvevője a nagy fényerejű, 6000 ANSI lumenes lézer projektor. A (PL7610/PL7610T/ PL7510) PL sorozat alacsony karbantartást igénylő, 30000 órás élettartamú készülék, amely ideális azok számára, akik különösen nagy helyszíneken dolgoznak, például konferenciákon, tanácstermi bemutatókon vagy épp kiállítási standokon.

Acer B248Y – ergonomikus monitor a jobb napi munkához

Az Acer B248Y egy ergonomikus monitor, amelyet a napi munka során felmerülő különféle igényekhez terveztek. A TÜV/Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkező monitor számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek csökkentik a szem megerőltetését (Acer LightSense és az Acer ColorSense), amelyek automatikusan igazítják a képernyő fényerejét és színhőmérsékletét a környezethez. A monitor FHD (1980×1080) IPS kijelzője egy Ergostand rugalmas állványon helyezkedik el, amely megkönnyíti a kijelző magasságának beállítását, elforgatását vagy billentését, vagy akár 90 fokban is elforgatható, álló módba.

Szemet gyönyörködtető, kényelmes: a B248Y bármilyen asztalon a lehető legjobban elhelyezhető. Beépített dokkolója a monitort önálló munkaterületté alakítja, mely révén a rendetlenség ismeretlen fogalommá alakul. Az eszközön rendelkezésre állnak az RJ45 és C típusú USB portok, amelyek megkönnyítik a munka irodából irodába vagy otthonba történő áthelyezését. Több monitor összekapcsolható azok számára, akiknek nagyobb térre van szükségük, valamint rendelkezésre áll egy állítható FHD webkamera, amely támogatja a Windows Hello szolgáltatást, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy addig állítgassák a kamerát, amíg meg nem találják a tökéletes szöget a streameléshez például egy meeting alkalmával.

Acer CBL272U – QHD felbontás és HDR10 támogatás a lenyűgöző képminőségért

Az Acer CBL272U egy 27 hüvelykes TUV/Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkező monitor, amely messzemenően kielégíti a QHD (2560×1440) képernyők iránt támasztott igényeket hordozva a Delta E <1 színpontosságot és a 99% sRGB színtartományt is. A széles, 178 fokos látószöget támogató monitort számos szembarát funkcióval is fel lett vértezve: BlueLightShield – a potenciálisan káros bluelight kiszűrésére; tükröződésgátló technológia – ComfyView; valamint alacsony fényerő-csökkentési képesség is megtalálható az opciók közt, amely lehetővé teszi a monitor fényerejének 10% ára való csökkentését éjszakai használat esetén. A monitor VRB-t használ az 1 ms válaszidő elérésére és az elmosódás csökkentésére, míg a HDR10 támogatás jelentősen javítja a kontrasztot a sötét és a világos területek között.

Acer BL270 – rugalmasan elhelyezhető az íróasztalon, és szinte nincs kávája

Ez az eszköz egy remek, professzionális monitor, amelyet otthoni használatra terveztek, de bármilyen üzleti környezetben is megállja a helyét. Az Acer BL270 egy TÜV/Eyesafe tanúsítvánnyal rendelkező FHD (1920×1080) monitor, vékony méretű keretekkel, amelyek olyannyira keskenyek, hogy lehetővé teszik két monitor szinte zökkenőmentes egymás mellé helyezését. A monitor rugalmasan állítható állványa lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy beállítsák a megfelelő magasságot, az elfordulási szögeket, szinte bármilyen látószöget lehetővé téve ezáltal. A monitort úgy tervezték, hogy USB-alapú telefondokkoló is csatlakoztatható legyen, lehetővé téve a telefon tartalmának könnyű tükrözését és vezérlését a monitoron.

https://egyszermarlattamautot.hu/2020/10/21/porsche-design-acer-book-rs/