Az Acer megjelentette a SigridWave-et, a Game Jargon-nal feltanított, játékon belüli élő AI-fordítót a Planet9-hez

Az Acerbemutatta a SigridWave In-Game Live AI Translator for Planet9-et, a következő generációs eSports platformot. A SigridWave-t kifejezetten a játékterminológia és a szakzsargon kezelésére tervezték. Az Acer számos frissítést jelentett be a Planet9 által kínált versenyképes játékélményre vonatkozóan, nevezetesen a csapat- vagy márkaklubok létrehozásának lehetőségét és a versenyek befogadására szolgáló keretrendszer bevezetését.

A Planet9 egy nyílt közösség, amely alkalmi és versenyképes játékosokat egyaránt felkészít a játék-aktivitásuk következő szintre emeléséhez szükséges lehetőségekre, segítve őket abban, hogy bekapcsolódjanak a versenykörnyezetbe, objektív betekintést nyerhessenek a játékmenetükbe, és megtalálják a hasonló gondolkodású játékosok közösségét. Mivel az eSport nem létezne közönség nélkül, a Planet9 arra is törekszik, hogy a csapatokat és márkákat olyan eszközökkel szerelje fel, amelyek elősegítik közösségeik növekedését, versenyek szervezését és a rajongókkal való kapcsolattartást.

Planet9 – az Acer Next Gen eSports platformja

A Planet9 egy új generációs, részben versenycentrikus, részben társadalmi eSport platform, amelynek célja, hogy nyitott közösséget nyújtson alkalmi és amatőr játékosok számára, akik fejleszteni akarják képességeiket és lépéseket tesznek a profi szereplés, megmérettetés érdekében. A platform segíti a játékosokat, hogy kapcsolatba lépjenek másokkal, csapatokon és közösségi klubokon keresztül; képességeik fejlesztése statisztikák és coaching formájában a játékmenetre vonatkozó mélyreható visszajelzések révén működhessen; valamint szervezett játékmenet megtapasztalása, alkalmi vagy rangsorolt ​​küzdelmek és versenysorozatok révén a legtöbb játékhoz kapcsolódhasson. A játékon belüli átfedéseket a League of Legends 2020 végén vagy 2021 elején kezdi támogatni, és a jövőben további címek támogatása lesz elérhető.

SigridWave – játékon belüli élő AI fordító, Game Jargon-nal kiképezve

A SigridWave egy in-game élő AI fordító, amely mély tanulási technológiákat alkalmaz a nyelvi akadályok megszüntetésére és a kommunikáció megkönnyítésére a játékosok között szerte a világon. A Planet9 PC kliensébe integrálva a SigridWave egy game lobby-ban indul, és testreszabható játékon belüli lehetőségként működik. Játék közben a SigridWave az automatikus beszédfelismerés (ASR) technológiát alkalmazza a kimondások felismerésére és szöveges karakterláncokká alakítására. Ezt a szöveget ezután egy úgynevezett Neural Machine Translation (NMT) technológián futtatják, amelyet eddig több mint 10 millió kétnyelvű mondatpárral képeztek ki, lehetővé téve számára, hogy megértse a konkrét játékokhoz kapcsolódó terminológiát (például „ADS” vagy „camping”), és megtanulják, hogyan fejezik ki magukat a játékosok.

A kontextus a gépi fordítás egyik fő akadálya: sok szó egynél több lehetséges jelentést hordoz, és a számítógépek küzdenek annak felismerésével, hogy melyik fordítás a legalkalmasabb az adott helyzetre, amikor nem képesek feldolgozni az árnyalt jelentéseket. A kifejezetten játékra szánt SigridWave mesterséges intelligenciáját eddig 1000 óra játékcentrikus beszéddel (hang+átirat) képezték ki, amely lehetővé teszi, hogy az észlelt üzeneteket pontosan érthető nyelven továbbítsa a felhasználóknak.

A SigridWave 2020 negyedik negyedévében zárja beta verzióját, mely idő alatt kétféle fordításban elérhető lesz, számos fontos FPS címhez köthetően.

Csapatok – kapcsolat a játékosokkal

Mint eredendően társadalmi platform, a Planet9 arra törekszik, hogy segítsen a játékosoknak kapcsolatba lépni másokkal, akik hasonló képességekkel és törekvésekkel rendelkeznek. Innentől kezdve a játékosok létrehozhatnak egy olyan csapatot, amelyet regisztrálni kell a weboldalon, vagy kereshetnek egyet a csatlakozáshoz. A Planet9 emellett segít a csapatok toborzásában, hogy kitöltsék névsorukat, figyelembe véve az olyan tényezőket, mint a játszott játék, a rang, a régió és a nyelv a potenciális csapattársak azonosítása érdekében. A csapat létrehozása után egy privát csapatoldal jön létre a platformon, amely az összes érintett central hubjaként működik. A meccselőzmények és a statisztikák későbbi áttekintés és megbeszélés céljából történő nyomon követése mellett a csapatközpont számos olyan funkciót tartalmaz, amelyek segítenek a szervezettségében: egy fórumot a vita és a közvélemény-kutatások számára, egy csoportos naptárt az ütemezések átütemezéséhez, egy fület a nyomon követéshez, egy csapatfinanszírozást és egy könyvtárt, amely tartalmazza az összes tag alapstatisztikáját.

Klubok – légy naprakész a kedvenc csapataiddal

Mivel sokan nem csak szórakozásból, hanem a közösségben is játszanak játékokat, a Planet9’s Club funkció célja, hogy segítse a játékosokat abban, hogy lépést tartsanak a kedvelt vagy csodált csoportokkal, legyen szó akár az iparág fő nevéről, akár egy helyi egyetemi csapatról. A klubok két részből állnak, egy nyilvános „honlapról” a követőknek és egy privát „társalgóból” a tagok számára. A kezdőlapon tartalmak (bejegyzések, közvélemény-kutatások, videók stb.) oszthatók meg, hogy kapcsolatba léphessenek a közösséggel, míg a társalgó hely rendelkezésre áll a kikapcsolódásra és a klubhoz köthető tartalmak megvitatására, elkötelezettebb tagok kisebb körével.

A vállalkozások, az influencerek és a közéleti személyiségek szintén képesek klubot alapítani a Planet9-en, létrehozva egy egyedülálló új kapcsolódási pontot a márkák számára, amelyek kapcsolatba akarnak lépni a játékosokkal. Akár profi, akár amatőr, minden klub hozzáférést kap a versenyek lebonyolításához szükséges különféle eszközökhöz saját közösségük gyarapítása érdekében.

A Planet9 nemrégiben együttműködött a Dixons -szal, hogy bemutassa a Planet9-et Currys PC World üzleteiben az eSport-kezdeményezések népszerűsítése érdekében az Egyesült Királyságban és Írországban. Mindez magában foglalja a házon belül kialakított arénát, így a játékosok esélyt kapnak arra, hogy meglássák, milyen a legalsó szinten lenni az akció közepén, gyakorolni a csapattársakkal és tanulni az edzőktől. Ezek a házon belüli arénák hamarosan elindulnak, 2021 folyamán gyors bővítéssel 30 üzletben lesznek jelen. Mindegyik üzlet megnyitja saját klubját a Planet9-en a játékosok közösségének gyarapítása, valamint a versenyek megrendezése érdekében, létrehozva egy csatornát a játékosok számára, hogy megmutassák magukat. tehetségüket.

Versenyek – hajts a hírnévre vagy építsd a közönséged

A Planet9 jelentős mennyiségű infrastruktúrát tartalmaz, amelynek célja a versenyek szervezésének és lebonyolításának lehető legzökkenőmentesebbé tétele. A kiterjedt felhasználói felület biztosítja, hogy a sikeres tournamentet összeállíthassák azok is, akiknek nincs tapasztalatuk, míg a Discord integráció a számos automatizálási szolgáltatás (regisztráció, konzolok elsajátítása stb.) mellett lehetővé teszi a tapasztalt hostok számára, hogy minimalizálják az unalmas tevékenységekre fordított időt és összpontosíthassanak a lehető legélvezetesebb esemény biztosítására. A versenyek nagyon testreszabhatóak, és számos előre beállított módot tartalmaznak, akár lehetőségeket szponzorált márkaépítésre és klub által meghatározott jutalmakra.

Jöjjön el tehát a nagy játéknap, az all-in-one „Bracket Master” konzol megkönnyíti a bírák és a szervezők közötti kommunikációt, a mérkőzések konfigurálását, a közönség számára történő közvetítést és sok egyéb mást is.

https://egyszermarlattamautot.hu/2020/10/21/porsche-design-acer-book-rs/