Az Acer Magyarországra is elhozta az intelligens acerpure légtisztító sorozatát

Integrált acerpure Life App az intelligens élettérhez, fokozott HEPA szűrővédelem a vírusaktivitás és a baktériumok eltávolítása érdekében

Az AcerPure Inc. bejelentette az új generációs acerpure cool 2 az 1-ben légtisztító és az acerpure pro nagy hatékonyságú légtisztító bevezetését. Mindkettő 4 az 1-ben HEPA szűrőkkel van felszerelve, így négy rétegű védelmet nyújtanak a levegőben lévő szennyező anyagok nagyobb fokú eltávolítása érdekében, hatékonyan blokkolják a szőrök és a por levegőbe kerülését, segítenek a koronavírus elleni küzdelemben (229E) 1, továbbá az influenza A (H1N1) aktivitás2 legalább 99%-át. Ezen felül a PM1,0 részecskék legalább 99,9%-át, a lebegő részecskék 99,97%-át, valamint a levegőben lévő baktériumok3 és az illékony káros gázok legalább 99,9%-át is eltávolítják. A 2 az 1-ben acerpure cool egy továbbfejlesztett keringtető ventilátort kínál, más keringtető ventilátorok előnyeit egyesítve, hogy nagy helyigény nélkül, erőteljes keverésben szállítsa a tiszta levegőt nagy távolságokra, határok nélküli tisztítást elérve.

Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint világszerte 10 emberből 9 légszennyezett környezetben él.1 A légszennyezés veszélye Ázsia egyik legsúlyosabb közegészségügyi válsága is. Az Acerpure kiterjesztette kereskedelmi tapasztalatait az általános fogyasztói piacra, megerősítette képességeit a big data adatfeldolgozási alkalmazások és az analitika, valamint a technológia terén, hogy a fogyasztóknak egy másfajta élményt nyújthasson” – mondta Hou Zhiyuan, az Acerpure elnöke. Az Acerpure továbbra is optimalizált és átfogó megoldásokat kínál az ázsiai és csendes-óceáni piac számára.

Az Acerpure, az Acer Csoport leányvállalata, amely a rendkívül hatékony és intelligens tisztítási technológiák széles választékát kínálja. Az Acerpure termékcsalád tavaly óta van jelen Tajvanon, Indiában, Thaiföldön, Malajziában és Hongkongban, és idén Japán, a Fülöp-szigetek és Indonézia felé terjeszkedik.

A termék legfontosabb jellemzőinek összefoglalása

  • A készülék az új generációs 4 az 1-ben HEPA szűrővel több mint 99%-os aktivitással hatékony a Coronavírus (229E)2 , több mint 99%-os aktivitással3 az Influenza A (H1N1), 99,97%-kal a PM1.0 részecskék, a lebegő részecskék, a haj és a por ellen, valamint eltávolítja a levegőben lévő baktériumok több mint 99,9%-át4 és az illékony káros gázokat.
  • Az új acerpure Life App érzékeli a beltéri és kültéri levegő minőségét, és riasztásokat küld a légszennyezettségről, így távolról is ellenőrizheti otthona levegőjének minőségét, még akkor is, ha Ön nincs otthon.
  • Az új acerpure cool egy kettő az egyben légkeringtető, amely a tisztítást és a keringtetést egyesíti, hosszú keveréssel és erős légkeringtetéssel a határok nélküli tisztítás érdekében. Működés közben magas koncentrációjú negatív ionok szabadulnak fel, amelyek azonnal megfogják a szilárd részecskéket, például a port, így nem marad hely a szennyezett levegő számára.
  • Az új generációs acerpure pro egy hatékony légtisztító alacsony energiafogyasztással és nagy hatékonyságú egyenáramú motorral, amely elnyerte a kormányzati energiatakarékossági címkét. Élvezze a jó éjszakai alvást 25dB minimális hangszintű légsebesség mellett.

Nagy hatótávolságú, keringtetett légáramlás a hatékony tisztítás érdekében

A légszennyezettségi válságra válaszul az Egyesült Államok járványügyi és megbetegedés-kezelési központja (CDC) az ablakok és ajtók kinyitását és a beltéri levegő ventilátorokkal való fokozott keringtetését ajánlja, hogy megelőzhető legyen a vírusok szaporodása a levegőben.5 . Az új acerpure cool 2 az 1-ben légkeringtető nemcsak a levegőtisztítást biztosítja, hanem egy kiegészítő keringtető ventilátorral is rendelkezik, amely a megtisztított levegőt nagy távolságokra, akár 12 méteres spirális légáramlással fújja6 a beltéri légkeringés hatékonyságának növelése érdekében. Ez erős keringő légáramlást hoz létre, amely végtelen tisztítást tesz lehetővé. Az új generációs acerpure emellett több millió egységnyi, nagy koncentrációjú negatív iont bocsát ki7 , hogy hatékonyan tisztítsa meg otthonát a káros gázoktól, és azonnal megfogja az olyan szilárd részecskéket, mint a por és a PM1.0.

Új 4 az 1-ben HEPA szűrő 4 rétegű védelemmel

Az új generációs acerpure 4 az 1-ben HEPA szűrővel van felszerelve, amely négy rétegű védelmet biztosít: (1) előszűrő: a szőr, a háziállatok korpái és a por távoltartására; (2) acurepure Pure Protection Coating: a levegőben lévő baktériumok több mint 99,9%-ának hatékony eltávolítására3 és a 229E koronavírus1 és a H1N1 vírus2 elleni küzdelemre, több mint 99%-os aktivitással; (3) HEPA13 minőségű szűrő: a levegőben lévő baktériumok távoltartására. PM2.5, PM1.0 részecskék és a levegőben lévő lebegő részecskék 99,97%-os hatékonyságú kiszűrése, amely az allergéneket is képes blokkolni; (4) Aktívszénszűrő: eltávolítja az illékony káros gázokat, például a formaldehidet, nikotint (cigarettaszag) stb. A 4 az 1-ben HEPA lehetővé teszi, hogy az új generációs acerpure hatékonyan és alaposan fokozza a légtisztítást.

Intelligens működés Új alkalmazás

Az új acerpure cool 2 az 1-ben légtisztító és az acerpure pro nagy hatékonyságú légtisztító egyaránt az új acerpure Life alkalmazással kapható, amely érzékeli a beltéri és kültéri levegő minőségét, és a kültéri légszennyezettséggel kapcsolatos figyelmeztetéseket küld, így a fogyasztók távolról is bekapcsolhatják a készüléket, figyelemmel kísérhetik otthonuk levegőminőségét, és tisztító fúvási mintázatokat és előzetes ütemezést állíthatnak be, még akkor is, ha nincsenek otthon. Ez lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy hazatérve azonnal élvezhessék a friss levegőt. Ezek az adatok nyomon követhetők, összegyűjthetők és megoszthatók az egészség és az otthoni környezet további figyelemmel követése érdekében.

Ergonomikus kialakítás, hatékony és alacsony energiafogyasztású egyenáramú motor, csendes légtisztítás

Az új acerpure egy új típusú LCD kijelzőpanellel van felszerelve, amely intuitív kezelőfelülettel rendelkezik a levegőminőség és a VOC-szintek valós idejű nyomon követéséhez otthonunkban, felhasználóbarát ikonokkal kiegészítve, amelyeket dinamikus számértékek és három színű jelzőfények egészítenek ki a különböző levegőminőségi állapotok jelzésére, a könnyű beállítás érdekében. Ezenkívül az intelligens érzékelő funkció azonnali kijelzést biztosít a levegő minőségéről, érzékeli a káros gőzöket, és automatikusan beállítja a megfelelő tisztítási módot.

Elődjével ellentétben az új acerpure sorozat egyenáramú motort használ a hatékony tisztítás fenntartása érdekében, rendkívül alacsony energiafogyasztás mellett. Ugyanakkor a legalacsonyabb légsebességű működési hangszint csak 25 dB, ami sokkal alacsonyabb, mint a beltéri könyvtárakban jellemző 40 dB-es átlagérték, így alvás és pihenés közben is élvezheti a tisztított levegőminőséget zajzavar nélkül. Ezenkívül a zero-touch kialakítás kifejezetten a kisgyermekekkel és háziállatokkal rendelkező otthonok számára készült, a család biztonsága érdekében gyermekbiztonsági zár funkcióval is ellátva.

*Az acerpure cool és az acerpure pro a gyógyszerkönyvi törvény értelmében nem minősül orvostechnikai eszköznek.

https://www.acershop.hu/acerpure-legtisztitok/

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!

Lapozz a következő oldalra!