Az Acer frissítette a Nitro, a Helios és a Triton gaming notebookokat

Az Acer bejelentette portfóliójának számos gaming notebookjának frissítését, köztük a Predator Triton 300 SE, a Predator Helios 300 és a Nitro 5 készülékeket. A Predator Triton 300 SE és a Nitro 5 noteszgépek frissítésre kerültek a legújabb 11. generációs Intel Core rendszerrel, konkrétan H sorozatú processzorokkal, míg a Predator Triton 300 SE és a Predator Helios 300 az RTX 30 sorozatú GPU-kat kapták meg – plusz egy sor újítást, például megnövekedett a kijelzőfrissítési gyakoriság, továbbá jobb lett hűtéstechnika az alaplapon.

“Ötödik generációs AeroBlade 3D ventilátorunk és a kapcsolódó hőtechnológiák fejlődése révén örömmel tölt el, hogy még több energiát tudunk csomagolni vékony és hordozható Predator Triton sorozatunkba” – mondta James Lin, az Acer Inc informatikai termékek üzletágának notebookokért felelős vezére. “A Predator Triton 300 magában foglalja a legújabb, 11. generációs Intel Core H-sorozatú processzorokat és az NVIDIA GeForce RTX 30-as sorozatú GPU-kat, és akár 10 óra akkumulátor-élettartamot kínál azok számára, akiknek a játék mellett termelékenységhez kell használniuk” – zárta gondolatait Lin.

Predator Triton 300 SE – tonnányi, hordozható energia

A mindössze 17,9 mm-es Predator Triton 300 SE (PT314-51s) új generációjának célja, hogy a felhasználók menet közben is játszhassák a legújabb játékokat. A hordozható 1,7 kg-os noteszgép a legújabb, 11. generációs Intel Core i7 H-sorozatú processzorokkal és Max-Q kivitelű NVIDIA GeForce RTX 3060 GPU-kkal rendelkezik letisztult és spártai egyszerűségű teljes fémvázban. míg az ötödik generációs AeroBlade Fan és Acer Vortex Flow technológiákat magába foglaló két ventilátoros hűtőrendszer segíti a hőmérséklet optimális szabályozását keményebb játék közben is. E generációnak teljesen fémből készült Aeroblade ventilátora olyan lapátvégekkel rendelkezik, amelyek növelik a levegő beáramlását, valamint tartalmaz a rendszer egy innovatív levegőáramoltatót, amely minimalizálja a turbulenciát és átirányítja a légáramlást a kritikus részekre; ez 10%-os teljesítménynövekedést eredményez az előző generációhoz képest. Az Acer Vortex Flow olyan tervezési koncepció, amely az optimalizált aerodinamikus áramlást szolgálja a gépházon belül. A rendszer fejlett hőcsövekből, leömlő-kivezetőkből és pár funkcionálisan elhelyezett lapátból áll, amelyek fokozzák a CPU, a GPU és más kritikus alkatrészek hűtését, így növelve a teljesítményt.

Akár játékélmény, akár filmek: a gamerek messzemenően értékelni fogják a Triton 300 vékonykávás 14 colos FHD kijelzőjét, amely 144 Hz-es frissítési frekvenciával büszkélkedhet. A 10 órás akkumulátor-élettartam rugalmasságot biztosít a játékosok számára, hogy kis kitérővel tanulmányaikra, munkájukra is koncentrálhassanak a játékfolyamatok között, vagy egy nehéz és hosszú munkanap végén kedvenc streamjüknek hódolhassanak. A háttérvilágítású 3 zónás RGB billentyűzet teszi teljessé a készülék vizuális élményét, míg a DTS: X Ultra audio élénk és kiegyensúlyozott hangzást nyújt a játékoknak. A Killer Wi-Fi 6 1650i AX mellett a Predator Triton 300 portok széles választékával rendelkezik, beleértve a Thunderbolt 4-et, az USB 3.2 Gen 2-t és a HDMI-t. A PredatorSense és a Turbo gomb valós idejű vezérlést biztosít a játékosoknak a rendszerhűtés sebessége felett, lehetővé téve számukra, hogy csendesebb üzemmódot válasszanak munka közben vagy tartalom szerkesztésekor, vagy teljes teljesítményű rendszerhűtést alkalmazzanak a játékhoz.

Predator Helios 300 – gyors, gördülékeny és jövőbiztos játékmenet

A Predator Helios 300 (PH315-53) is frissítésre került, hogy ezáltal megkaphassa a legújabb NVIDIA GeForce RX 3080 GPU-t Max-Q-val és akár 32 GB DDR4 memóriával, azért, hogy a gamerek minden szükséges teljesítményt megadhassanak a játékok ezen generációjának meghódításához. A notebook 3 ms 240 Hz IPS kijelzője selymesen sima látványt nyújt, míg a DTS: X Ultra audio és a 3D szimulált térhangzás még magával ragadóbb élményt nyújt. A notebookot az Acer egyedi tervezésű AeroBlade 3D ventilátorai támogatják, az Acer CoolBoost technológiája pedig lehetővé teszi a ventilátorok számára a kritikus területek koncentrált hűtését.

Acer Nitro 5 ugorjunk a játékba

A Nitro 5 “történelmileg” arról szólt, hogy a legjobb ár-érték arányt hozhassa. Így most a legújabb szériával, friss, 11. generációs Intel Core H sorozatú processzorokkal, az NVIDIA GeForce GTX GPU-kkal és akár 32 GB DDR4 RAM-mal tovább hordozza büszként a fáklyát. E specifikációk biztosítják a játékosoknak az összes szükséges erő és teljesítményhátteret a zökkenőmentes élményhez a legnépszerűbb játékok között, ehhez a az M.2 PCIe/SATA SSD rengeteg tárhelyet kínál mindazoknak, akik minél több felsőkategóriás játékcímet szeretnének felfedezni. Olyan helyzetekben, ahol kevesebb zaj vagy épp több energia lenne az ideális, a beépített NitroSense alkalmazás kényelmes módot kínál a felhasználóknak a rendszer hőmérsékletének ellenőrzésére, a ventilátor sebességének beállítására és még sok másra.

A fent részletezett teljesítmény azonnal érezhető, amint a játék elindul – ugyanakkor a felhasználók azonnal észreveszik a notebook letisztultabb tokozását és keskenyebb előlapjait, amelyek lehetővé teszik a képernyő és a gépház 80%-os arányát. A készülék képernyője elmosódásmentes játékmenetet kínál 144 Hz-es frissítési gyakoriságával és 3 ms válaszidejével, a 300 nit-es panel pedig elősegíti a játékok még élethűbbé varázsolását hihetetlenül élénk színvariációk segítségével. Függetlenül attól, hogy mi történik a képernyőn vagy a “gépháztető” alatt, az Acer hőkezelési újításai biztosítják, hogy a Nitro 5 továbbra is rendkívül hűvös legyen. Az Acer CoolBoost technológiája kettő ventilátor és a négy levegő-leömlő kivezető kialakítás mellett 10%-kal növeli a ventilátor sebességét és 9%-kal a CPU/GPU hűtést az automatikus üzemmódhoz képest.

Ezen alapvető jellemzők mellett számos szórakoztató és innovatív funkció adja magát a szellemiséget és javítja a Nitro 5 általános használati élményét. A notebook töltőportját áthelyezték a kialakítás hátsó részére, így a tápkábel nincs útban a használat során. Az USB Type-C Thunderbolt 4 támogatás és a Wi-Fi 6 biztosítja a gyors kapcsolatot. A billentyűzet 4 zónás RGB-vel rendelkezik, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a saját igényeiknek megfelelően alakítsák a küllemet.

FOTÓK: https://www.facebook.com/miazablogger/posts/864469577428529

Árak és elérhetőség

A Predator Triton 300 SE (PT314-51s) Észak-amerikában márciustól elérhető1,399.99 USD ártól; az EMEA régióban februártól 1,499 Eurótól.

A Predator Helios 300 (PH315-53) Észak-amerikában februártól elérhető 1,249.99 USD ártól;az EMEA régióban szintén februártól 1,499 Eurótól; Kínában februártól kapható RMB 9,999 induló ártól.

A 15-inch Acer Nitro 5 (AN515-56) EMEA régióban márciustól elérhető 999Eurós ártól; Kínában júniustól RMB 5,999 ártól.

The 17-inch Acer Nitro 5 (AN517-53) will be available in EMEA in March starting at EUR 999; and in China at a starting price of at RMB 6,499.