Az Acer bemutatta az új Aspire S24-et

…Minden idők legvékonyabb all-in-one asztali PC-jét

Az Acer ma kibővítette ikonikus Aspire asztali sorozát: bejelentésre került az új, 23.8 col képátlós Aspire S24 all-in-one desktop PC. Elegáns formatervvel, Windows 10 operációs rendszerrel érkezik az eszköz, amely ultravékony mindezeken felül. Az Aspire S24 a tökéletes eszköz a modern vásárló számára, aki stílusos és rugalmas eszközt keres.

Az új, minden az egyben asztali megoldás az Acer eddigi legvékonyabb terméke a szegmenst tekintve – mindössze 5.97 mm vékony. A kávamentes kijelző, valamint a fekete-matt arany színséma által a termék bármely otthon ideális kiegészítője, megspékelve egy marék funkcionális eleganciával és luxussal.

Kifejezetten a dizájnra és a premium funkcionalitásra fókuszáltak a tervezésénél: az Aspire S24 éles, színtelt vizuális élményt nyújt, mindezt bármely betekintési szögből; akár 178 fokban is tökéletes minőséget nyújtó, full HD IPS képernyővel rendelkezik. A tokozás maga is ultravékony, mindössze 2.7 mm, így nem meglepő a 90 százalékos képernyő-készülékház arány.

Kimagasló teljesítmény és hatékonyság

A teljesen új, 8. generációs Intel Core processzorcsalád opcionális Optane memóriával az Aspire S24 legfontosabb pontja: szinte minden igényt kielégít, az immerzív szórakoztatástól kezdve a mindennapi feladatvégzésig. Úgy, hogy közben egyszerű, gördülékeny használatot biztosít.

A vezetékmentes konnektivitás Intel Dual Band Wireless-AC (802.11ac 2×2 MIMO) technológiát használ, mely gyors és stabil hálózati kapcsolódást garantál. A 2.1 hangrendszernek köszönhetően prémium minőségű hangzás érhető el (Dolby Audio Premium és Acer TrueHarmony kettős technológia). Meggyőző, mély basszus-alapú hangélményt kapunk, így a zenehallgatás, vagy filmek nézése is külön-külön élményt jelentenek.

Mindaz, ami egy modern életstílushoz elengedhetetlen

Az Aspire S24 új szinteket nyit meg a funkcionalitás terén, a Windows 10 hathatós közreműködésével – elég csak a Cortana, vagy a Microsoft Edge által kínált lehetőségekre gondolnunk. A vezetéknélküli töltés újabb távlatokat jelent, és persze szabadságérzetet, hiszen kábelrengeteg nélkül tölthető egy szempillantás alatt a külső mobileszköz.

Az eszköz direkt úgy lett tervezve ergonómiai szempontból, hogy maximálisan kiaknázható legyen a produktivitás fogalma. El lehet felejteni a használat közben jelentkező gyakori fáradtságot, vagy épp a diszkomfortérzetet – kiváltképp, ha a szemek fáradásáról esik szó: az Aspore S24-880 -5-től 30 fokig dönthető kijelzővel rendelkezik, amely az Acer ExaColor technológiáját használja, akkurátus színmegjelenítéssel, valamint BlueLightShield-del és Flickerless technológiával.

Az Aspire S24 akár 256 GB SSD-vel, és 2 TB HDD tárolókapacitással is megvásárolható, ezáltal ideális videós tároló-vágóeszközzé téve az eszközt.