Az Acer bemutatja új 11.6 col képátlóval rendelkező Chromebook portfólióját a BETT-en


Az Acer bejelentette új 11.6 colos Chromebook portfólióját oktatási célokra és felhasználásra tervezve a BETT keretein belül. Az új Chromebookok rugalmasak és erőteljesek, és megfelelnek a MIL-STD 810G szabvány szerinti előírásoknak. A termékek a legújabb technológiákat és sztenderdeket hordozzák, és számos opcionális kiegészítő lehetőséget tartalmaznak annak érdekében, hogy messzemenően megfeleljenek az oktatási igényeknek.


“11.6 colos Chromebook termékpalettánk 2011 óta áll az oktatás szolgálatában” – fogalmazott James Lin, az Acer kereskedelmi- és alakítható notebook ágazatának vezetője. Így folytatta: “Most pedig bemutatjuk a jelenleg legszélesebb spektrumot lefedő Acer Chromebook szériát, mely mindeki számára garantálhatja a legjobb megoldásokat, és mellé még pénztárcabarát lehetőséget is jelent. Ráadásul a személyre szabhatóság számos opciót hordoz, mint például a processzor, a kijelző, a billentyűzet, s még sorolhatnám. Új modelljeink iparágvezető megbízhatósággal, ellenálló kialakítással, egyszerű használattal és menedzselhetőséggel rendelkeznek.”


Strapabíró Chromebookok, megfelelő védelemmel


Mindegyik eszköz megfelel az U.S. MIL-STD 810G katonai sztenderdeknek. Az új Acer 11.6 colos Chromebookok újragondolt, megerősített kivitellel, ütésálló sarkokkal rendelkeznek, így jól tűrik az akár 122 centiméter magasból történő esetleges leejtést, és ellenállnak akár 60 kilogrammnyi nyomásnak is.


Mindezeken felül az Acer Chromebookok úgy lettek tervezve, hogy gyerekek is használhassák, a termékek megfelelnek az ASTM F963-16 and UL/IEC 60950-1 szabványoknak egyaránt.

Alakítható Chromebook Spin 511, antibakteriális kijelző


Az Acer Chromebook Spin 511 (R752T) a legjobbat kínálja a diákoknak, hallgatóknak: olyan kialakítást, amely ellenálló és alakítható is egyben. Az Acer Chromebook Spin 511 360 fokban forgatható, míg az érintőkijelző négy különböző módban használható (táblagép, notebook, kijelző, sátor). Mindez lehetővé teszi a diákok/hallgatók részére, hogy a legtöbbet hozhassák ki aktivitásaik, közös munkáik, s persze a tanulás során.


Továbbá az antibakteriális Corning Gorilla Glass-nek köszönhetően a kijelző karcolódásmentes, így még nagyobb védelmet élvezhetnek a felhasználók. A Chromebook Spin 511 megvásárolható az opcionális Wacom EMR stylus-szal is, így a tanulók/hallgatók remekül használhatják a Chromebookot szkeccsek, vázlatok, jegyzetek készítéséhez is egyebek mellett. Plusz az opcionális 5.0MP felbontást tudó AF kamera lehetővé teszi a fotó- és videókészítést is.


A Chromebook Spin 511 mindennapos használatra lett tervezve, remek teljesítménnyel. Mindez kell is a munkához, tanuláshoz, ráadásul akár 10 órás akkumulátor-üzemidőt kapnak a felhasználók, köszönhetően a legújabb, nyolcadik generációs Intel Celeron N4000 dualcore, vagy az N4000 quadcore processzoroknak. Ne feledjük a gyors és stabil internetkapcsolatot sem, ehhez az Intel Gigabit WiFi 2×2 802.11ac MU-MIMO áll rendelkezésre.


Chromebook 311 (C733) masszív kialakítással


Az Acer Chromebook 311 (C733) cseppálló billentyűzettel rendelkezik, amely kiváló opciót jelent akkor, ha például laborban, vagy más olyan előadóteremben használják a diákok, hallgatók az eszközt, ahol víz van a környezetben. A billentyűzet akár 330 ml folyadéknak is ellenáll.


Az Acer C733 elérhető érintőkijelzős (C733T) és hagyományos (C733) változatban is. Az eszköz a legújabb, nyolcadik generációs Intel Celeron N4000 vagy N4100 quadcore processzorokkal lett szerelve. A C733 optimális a mindennapos iskolai használatra, tanukóknak és oktatóknak egyaránt, akár 12 órás akkumulátor-üzemidejével, Intel Gigabit WiFi 2×2 802.11ac MU-MIMO kapcsolódásával pedig stabil internetkapcsolat építhető fel.

FOTÓK A FACEBOOK OLDALUNKON!!!

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!

Lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2