Az Acer bemutatja az új Nitro 5 Gaming laptopot

Az alkalmanként játszó gamerek számára tervezett Acer Nitro 5 dedikált grafikus vezérlővel és kimagasló számítási kapacitással hihetetlen teljesítményt nyújt, mindezt agresszív, de mégis kifinomult stílusban.

Összefoglalás a szerkesztőnek

  1. A hétköznapi játékosok uralhatják a versenyt, köszönhetően az AMD Radeon™ RX560X grafikus vezérlőnek és a legújabb AMD Ryzen™ mobil processzoroknak.

  2. A villámgyors DDR4 RAM memória kimagasló teljesítményt nyújt, az SSD meghajtókkal pedig megbízhatóbban játszhatunk.

  3. A NitroSense valós időben felügyeli a GPU és CPU állapotát, ezeket a felhasználók folyamatosan nyomon követhetik és ellenőrizhetik a maximális teljesítmény kiaknázáshoz.

  4. A Nitro 5 lézer-textúrázott fedlapja erőteljes és kifinomult stílust kölcsönöz a laptopnak

Az Acer bejelentette az Acer Nitro 5 játékosoknak szánt laptopot, melyet kifejezetten az alkalomszerűen játszó gamereknek fejlesztettek, akik kiváló teljesítményű, attraktív, lézeresen textúrázott megjelenésű laptopot keresnek.
A Windows 10 operációs rendszere révén az új 15 hüvelykes laptop a hétköznapi felhasználók számára készült, akik élvezni szeretnék a barátaikkal való közös játék izgalmát, valamint ehhez hasonló gaming hálózatot terveznek kiépíteni.

Az Acer Nitro 5 olyan teljesítményt nyújt, amellyel könnyedén begyűjthetjük az elismeréseket.” – nyilatkozta Jerry Hou, az Acer Inc. IT termékek üzletágának a konzumer notebookokért felelős vezetője, valamint hozzátette: „Azért fejlesztettük ki a Nitro 5 laptopot, mert a gamerek erőteljes eszközre és még jobb élményekre vágynak, akár útközben is. Az új Nitro 5-öt úgy terveztük, hogy ezekre az igényekre megfelelő választ adjon, feltűnő külsővel rendelkezik, így valóban egy egyedülálló termék.”

Kompromisszumok nélküli teljesítmény és irányítás
Az Acer Nitro 5 a legújabb generációs AMD Radeon™ RX560X grafikus vezérlőt integrálja a gyorsabb megjelenítéshez, a jobb fény effektekhez és textúrákhoz, így elmerülhetünk vele a vizuális élményekben. A játékosok a legújabb AMD Ryzen™ mobil processzorok előnyeit is kihasználhatják, melyek lenyűgöző teljesítmény biztosítanak, függetlenül attól, hogy játékra, tartalomkészítésre vagy multitask alkalmazásokra használjuk. A Nitro 5 belső SSD meghajtója akár 512 GB kapacitású is lehet, így a legújabb játékok, zenék és filmek tárolására is alkalmas. Az akár 32 GB DDR4 RAM villámgyors sebessége az SSD-vel kombinálva gyors indítást és betöltést tesz lehetővé, a játékosok azonnali reakciót kaphatnak a kiadott utasításokra. A csata hevében az Acer NitroSense segédprogramjával megfigyelhetjük a CPU/GPU teljesítményét, a hűtőventilátor sebességének tulajdonságait, valamint az Acer CoolBooston keresztül beállíthatjuk az optimális működést.

Vizuális csábításra tervezték
A Nitro 5 vázszerkezete az elegáns lézeres eljárással készült textúrázott fedőlappal egy igazán kifinomult gamer gépet takar. A matt, karmazsinvörös monitorpánt egy gyönyörű, futurisztikus ipari dizájn, melyen keresztül a háttérvilágítással rendelkező billentyűzet kapcsolódik a monitorhoz. A lenyűgöző látvány nem korlátozódik a Nitro 5 külsejére. A 15,6 colos Full HD IPS kijelző briliáns képet biztosít tűéles részletekkel, hogy a gamerek precízen követhessék ellenségeik mozgását. A jobb online együttműködés érdekében a HD webkamera szembesíti az ellenfeleket, hogy a győztes igazán jó minőségben ünnepelhesse meg győzelmet. Könnyedén közvetíthetjük a játékokat a Mixer segítségével közvetlenül a Windows 10 Game sávval a Windows és a G billentyű közös megnyomásával.

Magával ragadó izgalmak és csatlakozás
A legjobb zenei élmény érdekében az Acer Nitro 5 finomhangolt, kiváló minőségű hangszórói Dolby Audio™ Premium és Acer TrueHarmony™ technológiával is rendelkeznek. A gamerek ennek köszönhetően a játékhoz szükséges fontos audió eszközökkel is már rendelkeznek, hogy a támadók által gerjesztett minden apró neszt meghalljanak, majd kiélvezhessék a gondosan megtervezett támadás élményét. A Nitro 5 minden olyan technológiát és csatlakozást támogat, melyet az alkalmi játékosok igényelnek: gyors és megbízható kétirányú 802.11ac vezeték nélküli technológia, számtalan csatlakozási lehetőség, beleértve a nagy sebességű USB Type-C, HDMI 2.0 és Gigabit Ethernet port, hogy a felhasználók minden küldetést a lehető legmagasabb szinten hajthassanak végre.

Árak és elérhetőség

Az Acer Nitro 5 Észak-Amerikában áprilisban, 799 dollártól lesz elérhető. Az EMEA régióban áprilistól, 1.099 €-tól kerülnek a boltok polcaira.

A pontos tulajdonságok, az árak és a rendelkezésre állás régiónként eltérő lehet. Az elérhetőségről, a termék tulajdonságairól és az egyes piacokra vonatkozó árakról a www.acer.com weboldalon léphetnek kapcsolatba a helyi Acer irodával vagy kereskedőkkel.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .