Az Acer bemutatja a TravelMate B114-21 modellt, amelyet az oktatási piacra szánnak


Az Acer bejelentette az új Acer TravelMate B114-21 modellt a 2019-es január 23-a és 26-a közt zajló BETT Show keretein belül Londonban. Ez a legkissebb olyan termék, amely az oktatási piacot veszi célba: erőteljes és robosztus 14 colos notebook, nagyobb kijelzőmérettel, erőteljes dizájnnal az iskolai igénybevételre tervezve. Az eszköz egyaránt remekül használható a tanintézményben, és azon kívül is.


Csúcskategóriás oktatási eszközök és mindennapi erőtartalékok


Az Acer TravelMate B114-21 arra lett tervezve, hogy a diákok megkapjanak mindent, amely mindennapi tevékenységükhöz szükséges. Ezalatt a multimedia appokat és egyéb szoftveres kiegészítőket értjük elsősorban, de nem szabad megfeledkeznünk az akár hetedik generációs AMD A6-9220C APU-ról sem, mely Radeon R5 grafikával társul. Mindez erőteljes támogatást nyújt a tanuláshoz és magához az oktatáshoz is egyaránt. A TravelMate B114-21 meggyőző tárhelyopciókat kínál, akár 256GB-ig, dual-lane PCIe NVMe SSD-k vagy akár 64GB eMMC flash memóriákkal. Az TravelMate B114-21 akkumulátora egyetlen töltéssel 10 órán át is rendelkezésre állhat, ezáltal egy kimondottan szerethető és megbízható tanulósegédet jelentve az egész isklolában eltöltött napon keresztül.


A nagyobb kijelző jobb közös munkát biztosíthat


Nagyobb kijelzőméretével a TravelMate B114-21 szélesebb betekintési perspektívát kínál, mellyel könnyebb a munka, a tanulás. Közös munkához és tanuláshoz tehát kiváló, egy-egy projekten sokkal egyszerűbb munkálkodni a 14 col képátlós FHD panelnek köszönhetően. Ráadásul ez a laptop 180 fokban forgatható kijelzővel rendelkezik, így a képernyőn látható tartalom megosztása a többiekkel ténylegesen gyerekjáték.

FOTÓK A FACEBOOK OLDALUNKON!!!

A CIKKNEK MÉG NINCS VÉGE!

Lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2