Az Acer az új Predator Triton 16-tal bővíti prémium játékportfólióját


A Predator Triton 16 játék laptopot a legújabb 13. generációs Intel® Core™ processzorok és NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 laptop GPU, valamint Windows 11 és 32 GB DDR5 memória hajtja a maximális játék teljesítmény érdekében.


A kettős 5. generációs AeroBlade™ 3D ventilátor, a Vortex Flow technológia és a folyékony fémpaszta fejlett hűtési képességeket produkál a laptop ultravékony házában.
Élénk, lag-mentes játékmenetet biztosít a 16 hüvelykes WQXGA panelen vékony kerettel és 240 Hz-es frissítési gyakorisággal.


Az Acer bejelentette az új Predator Triton 16-ot (PT16-51), amely a legfrissebb darabja a nagy teljesítményű gamer portfoliónak. Ez a játékra és munkára szánt laptop a legújabb, 13. generációs Intel® Core™ processzorokkal, NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU-kkal és akár 32 GB DDR5 RAM-mal van felszerelve, valamint számos olyan funkcióval, amelyek bármilyen típusú játékhoz tökéletessé teszik. Annak biztosítására, hogy a létfontosságú alkatrészek hűvösek maradjanak a játékmenet során, a laptop fejlett hőkezelési megoldásai kettős 5. generációs AeroBlade™ 3D ventilátort, Vortex Flow optimalizálást és folyékony fém hőpasztát tartalmaznak a CPU-n, mindezt vékony fém házba helyezve.


Fejlett teljesítmény és hűtés
A mindössze 19,9 mm-es (0,78 hüvelykes) karcsú, mégis erős Predator Triton 16 kifinomult fémházban érkezik, amely csillogó ezüst bevonattal rendelkezik, így tulajdonosának magabiztosságot és eleganciát biztosít, akár útközben is. Az új, vékony, játékra szánt laptop óriási teljesítményt nyújt, mivel akár 13. generációs Intel Core i9 processzorokat tartalmaz, amelyeket egy új hibrid magarchitektúra támogat, 5,4 GHz-es max. turbófrekvenciával. A CPU kéz a kézben működik az NVIDIA GeForce RTX 4070 laptop GPU-val, valamint az NVIDIA DLSS 3-mal és Max-Q technológiai funkcióival az optimalizált ray tracing és a maximális teljesítmény érdekében. A játékosok még tovább fokozhatják pörgést, mivel a laptop akár 32 GB DDR5 5200 MHz memóriával és akár 2 TB PCIe M.2 SSD-vel konfigurálható RAID 0 megoldásban.


A Predator Triton 16, amelyhez egy hónapos Xbox Game Pass Ultimate jár, magával ragadó vizuális élményt nyújt 16 hüvelykes (16:10) WQXGA 2560 x 1600 IPS kijelzőjével, 500 nites csúcsfényerővel és 240 Hz-es frissítési rátával. Ezenkívül 100%-os DCI-P3 színskála, valamint az NVIDIA Advanced Optimus és az NVIDIA G-SYNC támogatása sima, élénk képeket biztosít, és a vizuálisan legigényesebb játékok minden intenzitását rögzíti.


Annak érdekében, hogy a játékosok harcra készen maradhassanak, a laptop kivételes hőkezelési képességekkel rendelkezik, amelyet az egyedi tervezésű 5. generációs AeroBlade™ 3D fém ventilátorokkal ellátott, kettős ventilátor rendszer emel ki. A Predator Triton 16 az Acer Vortex Flow technológiájával még tovább fokozza a hűtést, amely dedikált hőcsövekből és kivezető nyílásokból áll, hogy hűvösen tartsák a belső részeket, míg a CPU-n lévő folyékony fém termikus paszta a jobb hőkibocsátást segíti elő, hogy a gép csúcsteljesítményen tudjon működni.

Kapcsolat és vezérlés
A játékosok teljes mértékben kézben tarthatják az irányítást, lehetővé téve a billentyűzet billentyűnkkénti RGB-világításának, felhasználói felületének, felügyeleti vezérlőrendszereinek zökkenőmentes testreszabását a dedikált PredatorSense segédprogramban. A Windows 11 operációs rendszeren futó Predator Triton 16 Intel® Killer™ DoubleShot™ Pro és Wi-Fi 6E (E2600+1675i) technológiákkal érkezik, valamint rengeteg funkcionális porttal, köztük két USB 3.2 Gen 2 porttal, HDMI 2.1-vel, egy C típusú USB-port Thunderbolt™ 4-gyel és Micro SD™ kártyaolvasóval rendelkezik. Továbbá a Windows Hello támogatással rendelkező ujjlenyomat-olvasója fokozott védelmet és hozzáférhetőséget biztosít.


A pontos műszaki adatok, az árak és az elérhetőség régiónként eltérő lehet.

Árak és elérhetőség
A Predator Triton 16 (PT16-51) Észak-Amerikában szeptembertől lesz kapható, 1799.99 USD -tól; az EMEA régióban szintén szeptembertől, 2299 Euró tól.